Antena Meniu Search
x

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în SUA. Au murit toate persoanele aflate la bord

Un avion cu un singur motor s-a prăbușit vineri seară, 21 octombrie, peste o casă, în apropierea unui aeroport din New Hampshire, ucigându-i pe toți cei aflați la bord, au declarat oficialii.

de Maria Dogaru

la 25.10.2022, 22:01

Au murit toate persoanele aflate la bord
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în SUA - Rebekah Ann / CNN

Două persoane aflate la bordul avionului au murit, au declarat oficialii orașului din Keene, New Hampshire. Deși părți ale casei în care locuiau opt persoane au izbucnit în flăcări în urma accidentului, nu au fost raportate victime la sol. În casă locuiau mai multe familii, potrivit CNN

Nu au fost răniți în casă. Din păcate, cei din avion au murit”, au spus oficialii Keene, descriind tragedia ca fiind un accident. 

Cele opt persoane care locuiau în casă au fost mutate

Aeronava Beechcraft Sierra s-a prăbușit la nord de Aeroportul Keene Dillant-Hopkins chiar înainte de ora 19:00, vineri, a declarat Administrația Federală a Aviației pentru CNN.

Aseară, la 18:48 a fost făcut apelul la urgențe. A fost un accident de avion, un avion mic care a lovit o casă în care locuiau mai multe familii și ulterior s-a declanșat un incendiu care a fost declarat stins la 20:47. Accidentul a avut loc imediat după plecarea de pe aeroportul Dillant-Hopkins, la scurt de la decolare a declarat primarul George Hansel în timpul unei conferințe de presă, sâmbătă, 22 octombrie.

Primarul a spus că cele opt persoane care locuiau în casă au fost mutate, iar Crucea Roșie ajută la relocarea lor. Identitatea celor două persoane care au murit în accident nu a fost dezvăluită. FAA și National Transportation Safety Board investighează accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în SUA. Au murit toate persoanele aflate la bord