Antena Meniu Search
x

Mărturisiri şocante din avionul în flăcări de la Toronto, după ciocnirea cu o altă aeronavă: 'Toată lumea se amuza'

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Toronto, iar unul a luat foc! la bord erau 168 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Aeronava a fost evacuată.

Vezi și

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Toronto, iar unul a luat foc! la bord erau 168 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Aeronava a fost evacuată de urgenţă. În urma accidentului, traficul aerian a fost complet dat peste cap.

Unul dintre cei 168 de pasageri ai cursei WestJet a surprins momentele de panică. Avionul tocmai aterizase pe aeroportul din Toronto, când o altă aeronavă i-a acroşat aripa. Flăcările au izbucnit în câteva secunde, iar o explozie a distrus o parte din fuselaj, spre groaza călătorilor. 

Membrii echipajului au reuşit cu greu să calmeze situaţia. Din fericire, toţi pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă, înainte ca flăcările să se extindă. Oamenii au ieşit direct pe pistă, la temperaturi de minus 20 de grade Celsius. 

Toată lumea se amuza pentru că li se părea o nebunie. Dar apoi a început să ţâşnească abur şi am înţeles că nu era vorba despre abur, ci gaz. A luat foc şi toată lumea s-a panicat. A fost haos, toată lumea ţipa, oamenii s-au ridicat în picioare, povesteşte un pasager.

Avionul plin venea din staţiunea Cancun, din Mexic. Presa canadiană scrie că cea de-a doua aeronavă, în care nu se aflau pasageri, era tractată de un utilaj, în momentul accidentului. Nimeni nu îşi explică, deocamdată, cum s-a întâmplat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mărturisiri şocante din avionul în flăcări de la Toronto, după ciocnirea cu o altă aeronavă: 'Toată lumea se amuza'