Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 13 ani, infectat cu coronavirus și fără alte afecțiuni medicale, a murit singur, izolat într-un spital din Londra

Un băiat de 13 ani devenit cea mai tânără victimă a coronavirusului, în Marea Britanie. Elevul a murit la spitalul King’s College Hospital Trust din Londra, unde era internat.

de Veronica Micu

la 01.04.2020 , 07:34

Băiatul a murit singur, izolat într-un spital din Londra Un băiat de 13 ani, infectat cu coronavirus și fără alte afecțiuni medicale, a murit - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Băiatul nu ar fi avut condiții medicale preexistente.
  • El a devenit cea mai tânără victimă a coronavirusului, în Marea Britanie.

Un băiat de 13 ani devenit cea mai tânără victimă a coronavirusului, în Marea Britanie. Elevul a murit la spitalul King’s College Hospital Trust din Londra, unde era internat.

Băiatul s-a stins singur, pentru că membrilor familiei nu li s-a permis să-l viziteze, de frica infectării cu noul coronavirus.

Potrivit potrivit Daily Mail, Ismail Mohamed Abdulwahab, din Brixton, Londra, nu ar fi suferit de alte afecțiuni medicale. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Regatul Unit a crescut cu 27% pe parcursul unei zile. Potrivit bilanţului anunţat marţi de autorităţile britanice, 1.789 de pacienți infectați au murit în Marea Britanie, de la începutul epidemiei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un băiat de 13 ani, infectat cu coronavirus și fără alte afecțiuni medicale, a murit singur, izolat într-un spital din Londra