Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un băieţel a murit înecat în piscină, în faţa părinţilor care nu i-au văzut semnele disperate după ajutor, în Turcia

Un băiețel de opt ani a murit înecat în piscină, în fața părinților care nu au reușit să-i vadă semnele disperate după ajutor. Copilul a fost scos din apă mult prea târziu pentru a putea fi salvat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.07.2021 , 15:04

Familia se afla la o piscină în aer liber din cartierul Șehzadeler din Manisa, Turcia, unde Yusuf Asaf Tiktas, în vârstă de opt ani, și părinții săi au mers să se relaxeze.

Părinții copilului erau pe șezlonguri, lângă piscină

Filmările tulburătoare surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care băiețelul alunecă de pe tobogan în apa adâncă, de unde nu mai reușește să se țină la suprafață.

Articolul continuă după reclamă

Yusuf poate fi văzut luptând mai mult de un minut, dar, din păcate, nici părinții săi care se relaxau pe șezlonguri lângă piscină, nici alți înotători nu l-au observat.

Pe acelaşi subiect

Așa cum reiese din imagini, băiețelul făcea clar semne cu brațele că îi este greu să reziste, însă nimeni nu l-a observat la timp. În cele din urmă, părinții săi, Saime și Engin Tiktas, și-au dat seama că se îneacă și l-au scos rapid din piscină, scrie The Sun.

Momentul înecului a fost surprins de camerele de supraveghere 

El a fost dus de urgență la spitalul universitar Hafsa Sultan Celal Bayar, unde a fost plasat pe Terapie Intensivă, însă a murit după câteva zile. 

Copiii trebuie supravegheaţi în permanenţă atunci când se bălăcesc în piscină, chiar dacă apa nu este adâncă. Un alt copil din Turcia s-a înecat în doar un metru de apă după ce o pompă defectă l-a aspirat până la fundul bazinului.

Luna trecută, un copil de un an s-a înecat într-o piscină pentru copii, în timp ce se juca în grădina casei sale, în Marea Britanie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Un băieţel a murit înecat în piscină, în faţa părinţilor care nu i-au văzut semnele disperate după ajutor, în Turcia