Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 13 ani a murit, după ce a mâncat biscuiți aduși de cumnatul profesoarei la şcoală. Alți șase copii au ajuns la spital, în Bangladesh

Un băiețel de 13 ani a murit și alți șase elevi sunt internați în spital după ce s-au simțit rău când au mâncat niște biscuiți la școală. Dulciurile fuseseră aduse de cumnatul profesoarei.

de Maria Dogaru

la 30.07.2022, 14:09

Alți șase copii au ajuns la spital
Un băiețel de 13 ani din Bangladesh a murit, după ce a mâncat niște biscuiți aduși de cumnatul profesoarei - Profimedia

Poliția investighează cazul, după ce Mahin Hossain, un băiat de 13 ani, a murit, iar alți șase elevi de la Narayanpur Ashraful Madaris Qawmi Madrasa, o școală din Bangladesh, sunt internați în spital după ce au mâncat biscuiți aduşi în clasă.

Un medic de la Complexul de Sănătate Sharsha Upazila a spus că copiii au fost transportați de urgență la spital și că un alt copil se afla în stare foarte gravă, relatează Mirror.

Dintre ei, unul a fost declarat mort, în timp ce un alt elev a fost trimis la Spitalul General Jashore, deoarece starea lui s-a deteriorat”,a spus Dr. Siddiqur Rahman.

Un profesor, Anarul Islam, de la școală a povestit cum elevii s-au îmbolnăvit brusc, joi după-amiază, după ce au mâncat biscuiții trimiși de cumnat. Acesta a spus că cei 7 copii au fost duși la spital unde medicul de gardă a declarat că băiatul de 13 ani a murit.

Pe acelaşi subiect

Mamun Khan, un ofițer de la secția de poliție din Sharsha, a confirmat că a fost deschisă o anchetă în timp ce așteaptă un raport de autopsie pentru băiatul decedat.

Un tată şi un fiu din UK, morţi în condiţii similare în Bangladesh

Între timp, un tată și un fiu britanic au fost găsiți morți, cu restul familiei lor inconștienți, după o suspectă otrăvire în Bangladesh în această săptămână. Poliția a descoperit familia de cinci membri într-un apartament din orașul Sylhet, din estul țării.

Polițiștii locali l-au identificat pe tată drept Rafiqul Islam, un șofer de taxi în vârstă de 50 de ani, care a fost găsit mort alături de fiul său, Michael, în vârstă de 16 ani. Soția lui Rafiqul, Hosne Ara Islam, în vârstă de 40 de ani, fiica lor Samira Islam, în vârstă de 19 ani, și fiul Sadikul Islam, în vârstă de 21 de ani, au fost de asemenea găsiți inconștienți și sunt acum tratați la un spital local.

Unul dintre copiii supraviețuitori se află în stare critică. Familia e formată din cetățeni britanici din zona Riverside din Cardiff și au călătorit în Bangladesh luna aceasta. Fiul mai mare al familiei se numește Sadiqul și are 24 de ani. Poliția a confirmat că au venit în Bangladesh pe 12 iulie și că s-au mutat în apartamentul în care au fost găsiți pe 18 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 13 ani a murit, după ce a mâncat biscuiți aduși de cumnatul profesoarei la şcoală. Alți șase copii au ajuns la spital, în Bangladesh