Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani a murit, după ce s-a blocat în maşina încinsă a părinţilor. Copilul a stat ore în şir în autoturism, până s-a sufocat, în Alabama

Un băieţel de trei ani din Alabama a fost găsit mort în maşina familiei, chiar în faţa casei, după ce acesta s-a blocat în autoturismul parcat în soare. Temperaturile ridicate din interior au fost cauza principală a decesului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.08.2021, 15:42

Temeratura ridicată a provocat moartea fetiţei
Temeratura ridicată a provocat moartea fetiţei - GoFoundMe

Johnathan Milam a murit după ce a stat mai multe ore închis în autoturismul încins. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cât timp a fost blocat copilul în autoturismul uitat în soare, dar şi de ce nimeni nu l-a căutat în tot acest timp, transmite New York Post.

"Într-adevăr putem confirma că incidentul a avut loc şi că este vorba despre un copil de trei ani. Discutăm despre un incident tragic. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat", a declarat Chad Whaley, adjunctul secţiei de poliţie care se ocupă de acest caz.

Băieţelul a murit din cauza temperaturii extrem de ridicate

O strângere de fonduri a fost organizată pentru a veni în sprijinul familie. Până în prezent, oamenii au reuşit să strângă 3.800 de dolari pe care îi vor oferi familiei îndurerate. Apropiaţii au fost marcaţi de această veste şi au transmis mesaje de condoleanţe părinţilor, îndemnând şi alte persoane să îşi supravegheze copiii.

Temperatura din regiune a fost extrem de ridicată pentru statul ameican, vorbindu-se despre un prag de caniculă, conform Serviciului Meteorologic Naţional. Johnatan este al 17-lea copil care moare sufocat în astfel de condiţii, în acest an, p teritoriul Statelor Unite. Un alt băiat de doar 4 ani a murit marţi în Pennsylvania, după ce a intrat singur într-un vehicul, au transmis autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 3 ani a murit, după ce s-a blocat în maşina încinsă a părinţilor. Copilul a stat ore în şir în autoturism, până s-a sufocat, în Alabama