Antena Meniu Search
x

Un băiețel de doar 7 ani și-a riscat viața, intrând într-o casă cuprinsă de flăcări, pentru a-și salva sora mai mică

Un băiețel de doar 7 ani din Statele Unite ale Americii și-a salvat sora mai mică dintr-un incendiu. Locuința lor din Tennessee a fost cuprinsă de flăcări în timp ce familia dormea.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.12.2020, 22:40

Vezi și
  • Un băiat a devenit erou, salvându-și sora de doar 22 de luni dintr-un incendiu.
  • Flăcările au cuprins locuința familiei Davidson, în timp ce aceștia dormeau.

O familie din orașul american New Tazewell a fost la un pas de tragedie în urma unui incendiu care a izbucnit în timp ce toți membrii dormeau. Prima care a simțit mirosul de fum a fost Nicole Davidson.

În doar câteva minute, casa a fost curpinsă de flăcări, iar Erin Davidson, în vârstă de aproapte 2 ani, a rămas blocată în dormitor. Din fericire, cel care a salvat-o a fost chiar fratele ei, Eli, în vârstă de 7 ani.

Micul erou nu a stat pe gânduri și a sărit pe geam în camera fetiței, reușind să o salveze la timp din calea flăcărilor. 

"Fumul și flăcările erau atât de puternice încât nu puteam ajunge la ea", a declarat Chris Davidson pentru CNN. "Am ieșit afară din casă, să încercăm să ajungem la Erin pe fereastră, dar nu am reușit să ajung suficient de sus cât să o prind. Așa că l-am ridicat pe Eli și am reușit să ne salvăm fiica".

Când cei 20 de pompieri au ajuns la fața locului, casa era deja cuprinsă de flăcări. Până a doua zi, „nu mai rămăsese nimic”, a declarat pentru CNN Josh Miracle, șeful pompierilor.

„Am crezut că nu o pot face, dar apoi am strigat: „Am salvat-o, tată ”, a declarat Eli. „M-am speriat, dar nu voiam ca sora mea să moară”.

Acum familia va fi nevoită să o ia de la capăt „Am pierdut agoniseala de-o viață”, a spus Chris Davidson. "Întreaga noastră viață a fost în acea casă. Cele trei mașini ale noastre au fost, de asemenea, avariate în incendiu. Este devastator. Nu mai avem nimic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de doar 7 ani și-a riscat viața, intrând într-o casă cuprinsă de flăcări, pentru a-și salva sora mai mică