Antena Meniu Search
x

Un bărbat a creat panică în Paris, după ce i-a amenințat pe polițiști cu pistolul. A fost împușcat mortal în plină stradă

Un bărbat a fost împușcat mortal de polițiștii francezi, după ce i-a amenințat cu un pistol. Incidentul a avut loc, duminica seara, în apropiere de Piața Republicii din Paris. Autoritățile fac acum investigații în acest caz.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 07:32

Un bărbat a creat panică în Paris, după ce i-a amenințat pe polițiști cu pistolul
Un bărbat a creat panică în Paris, după ce i-a amenințat pe polițiști cu pistolul - Hepta

Un bărbat a fost împuşcat mortal, duminică seara, de poliţie în arondismentul 11 din Paris, după ce a ameninţat forţele de ordine, au declarat pentru AFP procurori şi surse din cadrul poliţiei pariziene, relatează News.ro 

Potrivit unei surse apropiate cazului, bărbatul a fost împuşcat de patru ori de doi poliţişti. Unul a tras o dată, iar al doilea de trei ori, a precizat sursa. Evenimentele au avut loc în jurul orei locale 20:00, în apropiere de Piaţa Republicii. Potrivit unui reporter AFP aflat la faţa locului, un perimetru de securitate a fost rapid instituit în zonă, iar poliţiştii au prelevat probe. Cadavrul, acoperit cu un cearşaf alb, a fost dus sub un cort alb.

Bărbatul i-a amenințat pe polițiști cu pistolul

Potrivit primelor elemente ale anchetei, bărbatul ar fi ameninţat mai întâi un câine cu un pistol. În timp ce doi poliţişti aflaţi în patrulare s-au apropiat de el, acesta s-a întors spre ei, ameninţându-i cu arma. Poliţia a deschis apoi focul.

"Nu pare să fi spus ceva anume poliţiştilor, dar a fost într-adevăr ameninţător", a declarat o sursă din cadrul poliţiei.

Există martori, care au văzut scena destul de clar, dar ei nu au fost încă audiaţi. Deocamdată, nu au fost oferite informaţii privind identitatea victimei, dar autorităţile fac investigaţii în legătură cu incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a creat panică în Paris, după ce i-a amenințat pe polițiști cu pistolul. A fost împușcat mortal în plină stradă