Antena Meniu Search
x

Un bărbat a petrecut 53 de ani construind singur o catedrală! Imagini incredibile!

Julio Gallego Martinez are 88 de ani şi nici o pregătire în materie de arhitectură sau construcţii. Totuşi şi-a dedicate o mare parte din vaţă construirii unei catedrale din materiale reciclate.

Martinez a conceput şi construit catedrala din Madrid din cărămizi donate de o fabrică locală, bidoane de ulei şi alte materiale asemănătoare. Nu a reuşit, însă să o termine dar speră că spaţiul va fi folosit pentru slujbe religioase chiar dacă el nu va apuca să vadă minunea.

Catedrala a fost ridicată pe un spaţiu de peste 7.000 de metri pătraţi. De-a lungul timpului a fost un subiect controversat pentru că unii arhitecţi susţin că ar trebui dărâmată, în vreme ce alţii o consideră un monument.

“Când eram foarte tânăr, credinţa mea creştină era foarte puternică şi am vrut să mă dedic cu totul Creatorului. La 27 de ani, am intrat la o mânăstire, dar, după opt ani, m-am îmbolnăvit de tuberculoză şi a trebuit să părăsesc comunitatea, pentru a nu-i îmbolnăvi şi pe ceilalţi,” a declarat Martinez.

sursă: totb.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a petrecut 53 de ani construind singur o catedrală! Imagini incredibile!