Antena Meniu Search
x

Un bărbat care se pregătea să înjunghie un poliţist a fost împuşcat mortal în Ierusalim

Sute de militari israelieni au fost trimişi pe străzi în ajutorul poliţiştilor după valul de atacuri ale palestinienilor. Un bărbat care se pregătea să înjunghie un poliţist a fost împuşcat mortal ieri în Ierusalim. Iar câteva ore mai târziu un alt atacator a fost răpus de gloanţe după ce a înjunghiat o bătrână

Vezi și

Sute de militari israelieni au fost trimişi pe străzi în ajutorul poliţiştilor după valul de atacuri ale palestinienilor. Un bărbat care se pregătea să înjunghie un poliţist a fost împuşcat mortal ieri în Ierusalim.  Iar câteva ore mai târziu un alt atacator a fost răpus de gloanţe după ce a înjunghiat o bătrână

Bărbatul doborât de gloanţe era înarmat cu un cuţit. Şi se pregătea să înjunghie un poliţist la intrarea în Oraşul Vechi înainte să fie împuşcat. Rănile i-au fost fatale palestinianului. Forţele de ordine au încercat apoi cu orice preţ să-i ţină la distanţă pe jurnalişti.

La câteva ore de la acest incident, s-a mai înregistrat o victimă. O femeie a fost înjunghiată în apropierea unei staţii de autobuz din Ierusalim. Din fericire, rănile nu îi pun viaţa în pericol.

Atacatorul victimei a fost împuşcat mortal de un ofiţer, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei. Mai multe incidente de acest fel au avut loc în ultimele zile în israel.

Autorităţile au dat publicităţii imagini surprinse de camerele de supraveghere în care doi adolescenţi palestinieni înarmaţi îl atacă pe un bărbat.

Bărbatul traversează în fugă o trecere de pietoni, apoi aleargă pe stradă ca să-şi salveze viaţa. În aceeaşi înregistrare apare şi un băiat de 13 ani, care este înjunghiat în timp ce e pe bicicletă.

Membrii cabinetului de securitate din Israel au decis ca poliţia să izoleze cartierele arabe din estul Ierusalimului şi să distrugă locuinţele suspecţilor de acte teroriste. Preşedintele palestinian a a spus într-o declaraţie televizată că acţiunile israelienilor vor provoca un război religios.

Din cauza atacurilor palestinienilor, autorităţile din Israel au mobilizat sute de militari în oraşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un bărbat care se pregătea să înjunghie un poliţist a fost împuşcat mortal în Ierusalim