Antena Meniu Search
x

Un bărbat I-A TĂIAT GÂTUL fostei sale iubite. Cu zece zile înainte de a fi ucisă, tânăra îl DENUNŢASE la poliţie

O tânără de 24 de ani a făcut plângere la poliţie împotriva fostului său iubit, care o teroriza.  Zece zile mai târziu femeia a fost găsită cu gâtul tăiat.

O tânără de 24 de ani a făcut plângere la poliţie împotriva fostului său iubit, care o teroriza.  Zece zile mai târziu femeia a fost găsită cu gâtul tăiat.

Alice Ruggles le-a spus poliţiştilor că nu se simte în siguranţă în propria casă şi că vrea ca fostul său iubit să o lase în pace. Ea l-a catalogat pe tânărul caporal Trimaan "Harry" Dhillon drept "complet obsedat de ea".

Bărbatul de 24 de ani neagă însă acuzaţiile de omor, scrie The Mirror.

Cei doi au început o relaţie pe interner în perioada în care Dhillon servea în Afganistan.

Pe acelaşi subiect

Fata s-a despărţit de el după ce a aflat că bărbatul schimba mesaje cu alte femei, pe un site de întâlniri.

Într-o declaraţie oficială făcută la poliţie, tânăra a afirmat că a fost terorizată când, de mai multe ori, în mijlocul nopţii,  Trimaan "Harry" Dhillon i-a bătut la uşă şi la geamul din dormitor, sub care i-a lăsat flori şi bomboane.

Alice Ruggles le-a spus poliţiştilor că este speriată de acţiunile bărbatului, că nu se mai poate concentra la muncă şi că îşi doreşte ca acesta să o lase în pace.

În urma plângerii înregistrate de poliţişti, tânăra a obţinut un ordin de interdicţie împotriva caporalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bărbat I-A TĂIAT GÂTUL fostei sale iubite. Cu zece zile înainte de a fi ucisă, tânăra îl DENUNŢASE la poliţie