Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat s-a baricadat într-o casă după ce și-a împușcat sora, mama vitregă și fosta parteneră, într-o suburbie a orașului Philadelphia

Un presupus atacator s-a baricadat într-o casă după ce ar fi împușcat mortal trei persoane în suburbia orașului Philadelphia, potrivit Sky News, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 08:17

Vezi și

Poliția se afla într-un blocaj în fața unei case din New Jersey, la câteva ore după împușcăturile din orășel. Anterior, poliția a declarat că suspectul ținea ostatici, dar ulterior a precizat că locuitorii casei au fost „evacuați cu succes, fără răniți”. Împușcăturile au avut loc în Falls Township, Pennsylvania, la aproximativ 28 de mile de Philadelphia.

Localnicii au fost îndemnați să rămână în casă

Localnicii au fost îndemnați să rămână în casă, iar o paradă de Ziua Sfântului Patrick a fost anulată în timp ce poliția îl căuta pe suspect, identificat de poliție ca fiind Andre Gordon, în vârstă de 26 de ani. Acesta și-a ucis mama vitregă, Karen Gordon, în vârstă de 52 de ani, și sora de 13 ani, Kera Gordon, după ce a intrat prin efracție în casa lor din Levittown, a declarat procurorul districtului Bucks County, Jennifer Schorn, într-o conferință de presă.

Alte trei persoane din casă „au reușit să se ascundă și să evite să fie împușcate de Gordon în timp ce acesta a intrat în casă în căutarea lor”, a spus ea. El a condus până la o altă casă din apropiere și a împușcat-o și ucis-o pe Taylor Daniel, în vârstă de 25 de ani, mama celor doi copii ai săi. Alte patru persoane, inclusiv cei doi copii ai lui Gordon, se aflau acolo, iar mama victimei a fost lovită cu o pușcă, a declarat Schorn.

Gordon furase o mașină înainte de împușcături, iar ulterior furase un al doilea vehicul de la un bărbat de 44 de ani, care nu a fost rănit, a spus ea. El a condus apoi până la locuința din Trenton, New Jersey, unde s-a baricadat. La jumătatea după-amiezii, poliția a înconjurat casa, strigându-l pe Gordon printr-un difuzor și încercând să îl convingă să iasă afară. O înregistrare video realizată de un elicopter a arătat mai multe mașini de poliție în zona din jurul casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un bărbat s-a baricadat într-o casă după ce și-a împușcat sora, mama vitregă și fosta parteneră, într-o suburbie a orașului Philadelphia