Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a incendiat amanta însărcinată în patru luni. Complice i-ar fi fost chiar soţia

Un bărbat din Brazilia, în vârstă de 19 ani, și-a incendiat amanta cu ajutorul soţiei. El era nemulţumit de faptul că tânăra era însărcinată şi voia să păstreze copilul. Alte două persoane ar fi fost implicate.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 04.11.2020, 09:49

Tânăra era gravidă în patru luni
Un brazilian şi-a incendiat amanta însărcinată - Profimedia Images
  • Un brazilian şi-a incendiat amanta însărcinată
  • Unul dintre ajutoarele bărbatului a fost chiar soţia acestuia
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Brazilianul a fost arestat după ce şi-a omorât amanta. Se pare că acesta ar fi legat-o şi obligat-o să urce în maşina pe care ulterior a incendiat-o. Potrivit dailymail.co.uk, nu doar tânără a fost singura victimă a bărbatului, ci şi un prieten de-al ei, alături de care se afla înaintea tragicului eveniment. 

Criminalul nu a acţionat singur. Autorităţile spun că ar mai fi vorba de alţi trei suspecţi, printre care şi soţia acestuia, în vârstă de 36 de ani. 

Tânără era însărcinată în patru luni şi voia să păstreze copilul, însă nu de aceeaşi părere a fost şi concubinul ei. După ce nu a reuşit să o convingă pe aceasta să renunţe la sarcină, omul a pus la cale un plan. Situaţia părea şi mai complicată pentru el, cu atât mai mult cu cât şi soţia sa era însărcinată. 

Cei doi soţi şi-au recunoscut crima. Autoritățile au reținut, de asemenea, alți doi bărbați, în vârstă de 35 și 38 de ani, ambii negând că au fost implicaţi.

Autorităţile încearcă să stabilească cum au fost forțate cele două victime să intre în vehicul.

''Până în prezent, nu suntem siguri de modul în care au fost abordate victimele. Știm ce s-a întâmplat după ce au fost legați de mașină'', au spus anchetatorii. 

Investigaţia este în curs de desfăşurare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a incendiat amanta însărcinată în patru luni. Complice i-ar fi fost chiar soţia