Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și o femeie au fost împușcați mortal pe insula Corfu. Atacatorul, care le era vecin, s-a sinucis

Două persoane au fost împuşcate mortal pe insula Corfu, în apropierea unui hotel, a anunţat poliţia elenă. Presa din Grecia notează că atacatorul s-a sinucis după ce i-a împuşcat pe cei doi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.06.2021 , 21:28

“Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 (08.30 GMT), în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist, potrivit AFP.

Un martor la atac a declarat că un bărbat grec i-a împuşcat pe cei doi şi apoi s-a sinucis în staţiunea Dassia.

“Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP sub acoperirea anonimatului.

Vezi și

Crimă între vecini, urmată de sinucidere

Agenţia ANA notează că atacatorul ar fi un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a ucis două persoane, un bărbat şi o femeie, după o dispută privată. Una dintre victime era un grec care locuia în Franţa.

Presa elenă scrie că un localnic a împușcat un cuplu francez care locuia pe insulă de mai mulți ani. Autorul atacului și victimele sale erau vecini. Atacatorul a folosit o pușcă de vânătoare. Imediat după ce și-a împușcat victimele, s-a ascuns în locuință, unde s-a sinucis când a văzut că polițiștii i-au înconjurat proprietatea.

Presa mai scrie că făptașul și victimele de vârstă mijlocie au avut dispute mai vechi în legătură cu proprietățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Un bărbat și o femeie au fost împușcați mortal pe insula Corfu. Atacatorul, care le era vecin, s-a sinucis