Antena Meniu Search
x

Un bărbat și o femeie au fost împușcați mortal pe insula Corfu. Atacatorul, care le era vecin, s-a sinucis

Două persoane au fost împuşcate mortal pe insula Corfu, în apropierea unui hotel, a anunţat poliţia elenă. Presa din Grecia notează că atacatorul s-a sinucis după ce i-a împuşcat pe cei doi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.06.2021, 21:28

Vezi și

“Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 (08.30 GMT), în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist, potrivit AFP.

Un martor la atac a declarat că un bărbat grec i-a împuşcat pe cei doi şi apoi s-a sinucis în staţiunea Dassia.

“Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP sub acoperirea anonimatului.

Crimă între vecini, urmată de sinucidere

Agenţia ANA notează că atacatorul ar fi un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a ucis două persoane, un bărbat şi o femeie, după o dispută privată. Una dintre victime era un grec care locuia în Franţa.

Presa elenă scrie că un localnic a împușcat un cuplu francez care locuia pe insulă de mai mulți ani. Autorul atacului și victimele sale erau vecini. Atacatorul a folosit o pușcă de vânătoare. Imediat după ce și-a împușcat victimele, s-a ascuns în locuință, unde s-a sinucis când a văzut că polițiștii i-au înconjurat proprietatea.

Presa mai scrie că făptașul și victimele de vârstă mijlocie au avut dispute mai vechi în legătură cu proprietățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat și o femeie au fost împușcați mortal pe insula Corfu. Atacatorul, care le era vecin, s-a sinucis