Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a aruncat bebelușul de 2 luni spre un polițist ca să nu fie prins, după o urmărire ca-n filme, în Florida. VIDEO

Un polițist din Florida a prins în brațe un bebeluș de 2 luni pe care un suspect l-a aruncat spre el, în timp ce încerca să scape. După o urmărire ca-n filme de 40 de minute, când s-a văzut încolțit de polițiști, suspectul și-a aruncat bebelușul în brațele unui polițist și a încercat să fugă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.06.2021, 15:44

Momentul în care suspectul este imobilizat de polițiști, un agent ține un bebelus in brațe
Un bărbat și-a aruncat bebelușul de 2 luni spre un polițist ca să nu fie prins, după o urmărire ca-n filme - Indian River County Sheriff's Office
  • Bebelușul a fost prins în siguranță de unul dintre polițiștii care au participat la urmărire.

Urmărirea a avut loc pe 26 mai în Gifford, Florida. Suspectul, identificat ca fiind John Henry James III, în vârstă de 32 de ani, este vizat de două acuzații grave de abuz asupra copiilor și alte infracțiuni.

„Nu poți arunca un copil asupra noastră și să te aștepți să te tratăm cu mănuși”, a declarat șeriful Eric Flowers, în urma incidentului, potrivit Insider.

Camerele de bord ale poliției și o cameră de pe un elicopter care participa la urmărire au înregistrat o mare parte din cursa de 40 de minute. Poliția a declarat că suspectul a condus cu nesăbuință prin oraș, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul și-a aruncat copilul când s-a văzut încolțit de polițiști

Suspectul a fost încolțit în parcarea unui complex de apartamente, a coborât din mașină cu copilul și l-a aruncat către un ofițer, înainte de a încerca să scape pe jos.

Din fericire, polițistul a prins în siguranță bebelușul.

”Am văzut unele lucruri nebunești, dar acest lucru le depășește pe toate“, a spus Jacob Curby, polițistul care a prins copilul.

Bărbatul a fost imobilizat și arestat

Polițistul a povestit că bărbatul a coborât din mașină și fără să fie foarte atent, s-a întors și a aruncat peste umăr un bebeluș de două luni.

Aruncarea nu a fost vizibilă în videoclip, însă ofițerul poate fi văzut în imagini purtând copilul în brațe, la câteva minute după ce suspectul a fost imobilizat de polițiști.

Departamentul pentru copii și familii investighează, de asemenea, incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un bărbat și-a aruncat bebelușul de 2 luni spre un polițist ca să nu fie prins, după o urmărire ca-n filme, în Florida. VIDEO