Antena Meniu Search
x

Video Infractor deosebit de periculos, prins în Bucureşti după o urmărire ca-n filme

Urmărire ca-n filme, noaptea trecută, pe străzile Capitalei. După ce a produs un accident pe Calea Plevnei şi i-a furat maşina celui pe care-l lovise, un bărbat a încercat să scape şi de cele cinci maşini de Poliţie care se aflau pe urmele sale. A gonit cu peste 140 de kilometri la oră pe bulevardele mari, tăind oraşul în două în câteva minute. A fost încolţit de poliţişti în cele din urmă şi reţinut.

de Alexandra Bucuroiu

la 30.01.2021, 08:30

Vezi și
  • Infractorul ar fi ajuns în Bucureşti după ce ar fi comis o tâlhărie în Piteşti.
  • Infractorul a fost prins în zona Prelungirea Ghencea.

Ora 23 şi 25 de minute. Sirenele Poliţiei vuiesc în Sectorul 6. Imaginile de pe o cameră de bord surprind urmărirea ca-n filme. Mai multe echipaje de Poliţie încearcă să-l prindă pe un individ care fusese implicat într-un accident rutier, dar a fugit de la faţa locului.

Accidentul a avut loc pe Calea Plevnei. Individul şi-a abandonat propria maşină în intersecţie, s-a urcat în cealaltă, care era mai puţin avariată, şi a fugit de la locul accidentului. 

În încercarea de a-i face pe poliţişti să nu-l mai urmărească, individul a început să arunce din autoturismul furat mai mult obiecte. A gonit apoi pe contrasens, cu peste 130-140 de kilometri la oră, cu cinci echipaje de Poliţie pe urmele sale. 

Infractorul a fost prins în Prelungirea Ghencea

Norocul lui s-a sfârşit când a ajuns pe o stradă înfundată, în Prelungirea Ghencea. 

Se pare că bărbatul venise din Piteşti în Capitală, după ce ar fi tâlhărit acolo o persoană. Poliţiştii l-au testat, dar bărbatul nu consumase nici alcool, nici substanţe interzise. 

În încercarea de a-l prinde, o autospecială de Poliţie a intrat în coliziune cu o altă maşină din trafic. Niciun agent nu a fost însă rănit, în urma impactului. 

Bărbatul a fost dus la Poliţie, pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Infractor deosebit de periculos, prins în Bucureşti după o urmărire ca-n filme