Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat după ce şi-a făcut 35 de iubite şi le-a minţit că este născut în zile diferite pentru a primi mai multe cadouri, în Japonia

Un bărbat a fost arestat în Japonia pentru înşelăciune după ce s-a aflat că avea 35 de iubite în acelaşi timp. Fiecare tânără ştia că este născut în altă zi, metodă prin care bărbatul se aştepta să primească mai multe cadouri şi surprize de la ele.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.04.2021, 16:40

Bărbat care se uită în telefon în timp ce o femeie îl îmbrăţişează
Bărbatul le-a minţit pe toate cele 35 de femei - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Takashi Miyagawa, muncitor cu jumătate de normă, fără o reşedinţă fixă în regiunea japoneză Kansai, le-a spus femeilor cu care se întâlnea în aceeaşi perioadă, că ziua lui de naştere era la o dată diferită.

Acuzatul le propunea victimelor inclusiv ideea de a se căsători

Bărbatul de 39 de ani a fost arestat pentru înşelăciune, după ce le-a înşelat pe cele 35 de femei şi s-a prefăcut serios în legătură cu relaţiile sale amoroase.

Ziua reală a lui Miyagwa are loc în data de 13 noiembrie. Una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. O a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie.

Potrivit Daily Mail, numărul total de victime se ridică la 35, dar există posibilitatea ca şi alte femei să fi fost păcălite de acesta.

Bărbatul este acuzat de înşelăciune după ce le-a păcălit pe „iubitele” lui ca să primească diferite cadouri, între care haine şi bani, în valoare de 665 lire sterline.

Suspectul şi-a întâlnit victimele în timp ce lucra pentru o companie de marketing care vinde capete de duş şi alte produse. El le-ar fi vizitat în nenumărate rânduri şi a început să aibă cu fiecare câte o relaţie serioasă, implicând chiar ideea căsătoriei.

A fost prinsă însă, după ce mai multe dintre iubitele lui l-au suspectat că le înşală aşa că au făcut cercetări şi au ajuns să formeze o asociaţie, raportându-l pe Miyagawa poliției, în februarie.

Ancheta este încă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bărbat arestat după ce şi-a făcut 35 de iubite şi le-a minţit că este născut în zile diferite pentru a primi mai multe cadouri, în Japonia