Antena Meniu Search
x

Un britanic a renunțat la familie la doar zece zile după ce o tânără refugiată din Ucraina s-a mutat în casa sa

De la începutul războiului din Ucraina, câteva milioane de persoane și-au părăsit casele și țara, unele dintre aceste ajungând în Marea Britanie, printre aflându-se și Sofia Karkadim, care acum se află în mijlocul unei drame de familie. Mai exact, un bărbat de 29 de ani, tatăl a doi copii a decis să își părăsească familia pentru eu, notează The Sun.

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 08:11

Cei doi s-au mutat în casa părinților bărbatului și vor să își înceapă viața împreună.
Bărbatul s-a îndrăgostit de tânăra refugiată în decursul celor zile petrecute în casa sa. - Instagram

Sofia Karkadim a ajuns în casa familiei Garnet  din Bradford, West Yorkshire, în luna mai , după ce a fugit din Liov. Șederea acesteia a decurs fără probleme pentru doar zece zile, atunci când Tony, bărbatul de 29 de ani, a anunțat că își va părăsi partenera, Lorna, în vârstă de 28 de ani, pentru tânără refugiată.

"Am vrut să fac ceea ce trebuie și ea (n.r Sofia) s-a întâmplat să fie prima persoană cu care am luat legătura după ce m-am alăturat grupurilor de pe Facebook pentru persoanele care doresc să găzduiască refugiați", a declarat Tony.

Bărbatul, care este agent de securitate, le-a explicat reporterilor că o iubește și că își dorește să-și trăiască restul zilelor alături de Sofia, un manager IT care a așteptat în Berlin ca viza ei pentru Marea Britanie să fie acceptată.

O familie dezbinată în doar zece zile

Pe acelaşi subiect

Sofia a ajuns în casa familiei Garnet atunci când aceștia și-au dorit să îi ajute pe refugiații ucraineni care au ajuns în țara lor. Relația dintre Sofia și Tony a evoluat și din cauza faptului că bărbatul vorbește slovaca, o limbă pe care ucrainenii o pot înțelege. În acest fel, cei doi au început să poarte tot mai multe discuții private, la care Lorna nu putea participa.

"Mi-am dat seama că găseam scuze pentru a ne atinge unul pe celălalt, dar nimic mai mult nu s-a întâmplat în acel moment", a explicat Tony Garnet, adăugând că în acest fel s-a ajuns la mai multe certuri cu Lorna.

Trebuie precizat și că Lorna, deși are același nume de familie ca Tony nu este căsătorită cu acesta, iar în timpul relației care acum s-a sfârșit au avut două fiice, una de șase ani și una de patru.

"Ea a început să fie foarte geloasă și se certa foarte tare cu Sofia, întrebând-o de ce era cu mine tot timpul și de ce mă urmărea. Atmosfera a devenit foarte neplăcută și Sofia mi-a spus că nu știe dacă poate continua să trăiască cu noi în aceste circumstanțe. Lorna nu a fost niciodată atât de entuziasmată să aibă un refugiat în casa noastră, pentru că asta însemna că fiicele sale au fost forțate să se mute într-o singură cameră", a mai adăugat Tony.

Conflictul dintre cele două femei s-a agravat, iar în cele din urmă Sofia i-a spus lui Tony că simte că nu mai poate locui în casa familiei sale. În acel moment, bărbatul susține că a devenit conștient de sentimentele sale și i-a spus partenerei că dacă refugiată este nevoită să plece, i se va alătura.

După această ceartă, Tony și Sofia și-au strâns lucrurile și au decis să se mute la părinții acestuia. În acest moment, noul cuplu își face planuri de viitor: un apartament propriu și o viză permanentă pentru tânăra de 22 de ani.

"Îmi pare rău pentru tot prin ce a trecut Lorna, nu a fost vina ei și nu a fost niciodată vorba că ar fi făcut ceva făcut greșit", a concluzionat Tony.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un britanic a renunțat la familie la doar zece zile după ce o tânără refugiată din Ucraina s-a mutat în casa sa