Antena Meniu Search
x

Un britanic stabilit în SUA trăiește cu două iubite sub același acoperiș

Un britanic a reuşit o performanţă la care mulţi bărbaţi abia dacă îndrăznesc să viseze. Are două iubite care nu doar că ştiu una despre cealaltă, ci şi trăiesc împreună, ca o familie.

Vezi și

Un britanic a reuşit o performanţă la care mulţi bărbaţi abia dacă îndrăznesc să viseze. Are două iubite care nu doar că ştiu una despre cealaltă, ci şi trăiesc împreună, ca o familie. 

Tot împreună cresc şi doi copii. Iar neobişnuitul menaj funcţionează, spun cei trei, pentru că nu există plictiseală. Doar dragoste.

El este Adam, bărbatul pe care îl iubesc amândouă. La 34 de ani, britanicul stabilit în America are toate motivele să le dea peste nas foştilor colegi. Îl desemnaseră în liceu drept tipul fără nicio şansă să aibă vreodată o iubită. Acum Adam le face cunoştinţă tuturor cu cele două femei alături de care duce o viaţă de familie atipică.

Adam şi Jane au o seară a lor, prestabilită. Adam şi cu mine avem o seară a noastră. Toţi trei avem o seară a noastră, împreună. Eu şi Jane aveam o seară a noastră. Sunt multe întâlniri!

Adam şi Brooke se cunosc de câţiva ani. S-au întâlnit într-un bar şi atracţia a fost instantanee. Ulterior au cunoscut-o pe Jane, o fotografă de origine rusă. De un an durează povestea lor de dragoste în trei. E formula care lor li se potriveşte cel mai bine, dacă e să îi ascultăm.

Cei trei sunt departe de a spune că relaţia lor e perfectă. Există şi neînţelegeri, discuţii şi chiar gelozie. Însă totul se rezolvă prin vorbă, spun Adam şi iubitele lui.

În februarie, în căminul generos al celor trei a apărut şi bebeluşul Dante, fiul lui Adam şi al lui Brooke. Este al doilea copil al tinerei, care mai are un fiu de 4 ani.

Apariţia bebeluşului de care se ocupă toţi trei nu le-a epuizat rezervele de dragoste. Adam şi iubitele lui spun că e posibil ca în viitor să includă o a treia fată în casa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un britanic stabilit în SUA trăiește cu două iubite sub același acoperiș