Antena Meniu Search
x

Un bucatar roman a fost laudat de printul Harry

Sa vezi incantarea pe chipurile clientilor care tocmai si-au terminat pranzul e multumirea maxima a oricarui bucatar. Iar atunci cand admiratorul preparatelor tale e insusi printul Harry, aprecierile iti dau chiar aripi.

Vezi și

Un bucatar roman a dat lovitura in Marea Britanie. Omul a fost laudat de print si de atunci i-a mers tare bine. Acum, a preluat un restaurant din apropiere de Londra.

Pentru Dan Sminticiuc, aventura britanica a inceput chiar la Londra. Romanul isi facuse un rost ca bucatar intr-un restaurant din capitala Regatului Unit, dar a stiut clar ca si-a ales drumul potrivit atunci cand munca i-a fost laudata chiar de printul Harry. Client fidel al restaturantului londonez unde lucra si romanul, printul nu poate fi banuit ca nu are gusturi alese si pretentii ridicate. Si totusi, meniul pregatit de Sminticiuc l-a impresionat.

"Printul Harry a venit la mine si mi-a spus ca i-a placut mult ce am gatit", a declarat romanul pentru Oxford Mail.

Iar lauda princiara i-a dat incredere si curaj sa porneasca pe cont propriu intr-o afacere. Acum cateva luni, romanul a preluat un local de langa Londra. E si bucatar-sef, iar pe unul dintre fratii lui l-a numit manager. A schimbat si fata, si meniul localului.

Are toate motivele sa aiba incredere in preparatele sale. Preparate regale, cum le numeste, in gluma. Oricum, ca sa se asigure ca localnicii si turistii ii vor trece pragul in numar si mai mare, romanul a luat si o masura.populista: a redus preturile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bucatar roman a fost laudat de printul Harry