Antena Meniu Search
x

Un bulevard doar pentru skateboard

Unul din marile bulevarde din Manila, capitala Filipinelor, a fost dedicat, pentru o zi, practicanţilor de skateboard.

Vezi și

 Unul din marile bulevarde din Manila, capitala Filipinelor, a fost dedicat, pentru o zi, practicanţilor de skateboard. Sute de oameni s-au dat fericiţi pe role de-a lungul bulevardului, de câte ori au vrut.

Skaterii din Manila au trăit o zi ca în vise: un sector de trei kilometri dintr-un amplu bulevard al oraşului le-a fost acordat în exclusivitate. Au avut, astfel, spaţiu din plin pentru a-şi demonstra abilitatea la deplasarea pe scândura cu role. Cei mai pasionaţi au mărturisit că, pentru ei, skateboardul nu este doar o distracţie ci un întreg mod de viaţă.

În general, skaterii nu sunt prea bine văzuţi la Manila. Mai ales automobiliştii îi acuză că zburdă pe străzi fără să respecte vreo regulă de circulaţie. În replică, tinerii acuză primăria că nu le oferă destule piste speciale în care să-şi poată practica sportul în siguranţă, fără să deranjeze pe nimeni.

Filipinele sunt, de altfel, cunoscute pentru numărul extrem de mare de accidente rutiere provocate nu doar de skateri, ci de toţi participanţii la trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bulevard doar pentru skateboard