Antena Meniu Search
x

Un câine a mers 100 de kilometri în 2 săptămâni până a ajuns acasă. Stăpânii îl lăsaseră în grija unui prieten. VIDEO

Loialitatea unui patruped întrece orice limită. Un câine din rasa Golden a pornit într-o călătorie de 100 de kilometri spre casă, după ce stăpânii l-au lăsat la un prieten de familie pentru a fi îngrijit temporar.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.11.2020, 16:04

Câine rasa Golden Retriever
Patrupedul a mers 100 de kilometri în 2 săptămâni până a ajuns acasă - Youtube/ Global Trends
  • Câinele a fost găsit de nişte muncitori.
  • După 14 zile şi-a reîntâlnit familia.

Patrupedul, un câine din rasa Golden Retriever, a stat pe drumuri timp de 14 zile încercând să îşi găsească casa, după ce proprietarii, un cuplu din China, l-au lăsat pentru o scurtă perioadă de timp la un prieten.

În vârstă de un an, Ping Au (care înseamnă „siguranţă”) a fost găsit slăbit şi rănit, cu labele sângerânde, după ce a mers pe jos 100 de kilometri în 14 zile.

A fost văzut de un grup de muncitori în faţa unei clădiri de birouri, şchiopătând. Tot ei l-au salvat şi i-au găsit familia, potrivit Daily Mail.

Familia care locuiește în orașul Qidong din estul Chinei a cerut unui prieten să aibă grijă de căţel pentru că intenţionau să se ocupe cu renovarea casei, în iunie. Au condus peste două ore pentru a-l lăsa pe Ping An la casa prietenului din Nantong, aflată la peste 100 de kilometri distanță.

Aproape patru luni mai târziu însă, familia a fost devastată să afle că iubitul lor animal de companie fugise din casă şi dispăruse complet.

Ceea ce nu ştiau atunci, dar aveau să afle ulterior, este că patrupedul loial pornise într-o lungă şi grea călătorie înapoi spre casă pentru a-şi revedea stăpânii.

Muncitorii care l-au găsit au declarat că era slab, flămând şi rănit, mai ales la labe, după ce mersese 100 de kilometri pe jos. În plus, potrivit acestora, arăta „destul de deprimat, probabil pentru că nu reuşea să-şi găsească stăpânii”.

La doar o zi după ce oamenii au postat pe reţelele de socializare fotografii cu patrupedul, familia l-a recunoscut pe Ping An şi au luat imediat legătura cu salvatorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revederea a fost pur şi simplu emoţionantă, iar stăpânii au promis că nu îl vor mai trimite niciodată departe de casă, indiferent de situaţie.

Şi nu este singurul patruped care şi-a dovedit loialitatea absolută. Cu o săptămână în urmă, un alt căţel pe nume Dou Dou a fost găsit după ce a parcurs mai bine de 60 de kilometri în 26 de zile pentru a-şi găsi stăpânii. Aceştia ar fi uitat animalul la o benzinărie, pe autostradă, când s-au oprit pentru o pauză.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un câine a mers 100 de kilometri în 2 săptămâni până a ajuns acasă. Stăpânii îl lăsaseră în grija unui prieten. VIDEO