Antena Meniu Search
x

Un cargou sub pavilion panamez s-a rupt în două, în nord-estul Japoniei. Tot petrolul s-a scurs în mare 

O navă care transporta rumeguș s-a rupt în două, în nord-estul Japoniei. Toţi cei 21 de membri ai echipajului aflaţi la bord au fost salvaţi, a anunţat garda de coastă japoneză, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 10:32

Un cargou sub pavilion panamez s-a rupt în două, în nord-estul Japoniei. Tot petrolul s-a scurs în mare
Un cargou sub pavilion panamez s-a rupt în două, în nord-estul Japoniei. Tot petrolul s-a scurs în mare - Profimedia Images

Un cargou sub pavilion panamez, cu 21 de membri ai echipajului la bord, s-a rupt în două în nord-estul Japoniei. Incidentul s-a produs în apropierea portului Hachinohe. Tot petrolul s-a vărsat în mare, însă, potrivit autorităților japoneze, scurgerea a fost controlată înainte de a ajunge la țărm. 

Nava Crimson Polaris, care transporta rumeguș și se pregătea se încheie o călătorie din Thailanda, s-a rupt în două, joi, în apropierea portului Hachinohe. Alte trei ambarcațiuni și trei avioane au intervenit, după eșuarea cargoului pentru salvarea membrilor echipajului.

Scurgerile de petrol s-au întins pe aproximativ 5 kilometri, dar a fost controlată rapid de echipajele de intervenție, scrie CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un cargou sub pavilion panamez s-a rupt în două, în nord-estul Japoniei. Tot petrolul s-a scurs în mare