Un chinez a construit un Lamborghini pentru nepotul său cu 600 de euro!

Publicat: 26.02.2014, 11:16.
Actualizat: 26.02.2014, 11:33

Recunoscuţi pentru talentul lor de a copia la perfecţie absolut toate mărcile de succes din lume, chinezii ne demonstrează încă o dată cât sunt de inventivi.

Old Guo, un chinez de 50 de ani, din provincia Henan, oraşul Zhengzhou, a cheltuit aproximativ 600 de euro pentru construirea unui mini "Lamborghini" pentru nepotul său.

Old Guo a construit această maşinuţă electrică cu propriile mâini pentru ca nepotul său să poată merge la şcoală cu acest autoturism de "lux". Şi, bineînţeles, că nu putea fi orice maşină, ci una cu ştaif: un Lamborghini.

Până acum, Old Guo îşi ducea nepotul la şcoală pe moped, dar exista riscul ca acesta să cadă, aşa că s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar construi o maşină cu care să-l transporte la cursuri.

Aşa că bărbatul a căutat informaţii pe internet, şi-a luat notiţe, iar după jumătate de an a reuşit să finalizeze micuţul Lamborghini, care are toate accesoriile necesare, inclusiv un casetofon!

Maşina electrică poate atinge o viteză de 60 de kilometri şi are 2 metri lungime şi un metru lăţime! Uşile sunt electrice şi se deschid pe verticală, iar maşina are logo-ul Lamborghini lipit pe bord, cumpărat de Old Guo de pe internet!

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Horoscop vineri, 22 ianuarie: Racii vor avea parte de zile mai liniștite
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
23:07 Pfizer a redus livrările de vaccin în unele țări din UE în această săptămână: Şi România este afectată 22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO