Antena Meniu Search
x

Un chinez a construit un Lamborghini pentru nepotul său cu 600 de euro!

Recunoscuţi pentru talentul lor de a copia la perfecţie absolut toate mărcile de succes din lume, chinezii ne demonstrează încă o dată cât sunt de inventivi.

Old Guo, un chinez de 50 de ani, din provincia Henan, oraşul Zhengzhou, a cheltuit aproximativ 600 de euro pentru construirea unui mini "Lamborghini" pentru nepotul său. 

Old Guo a construit această maşinuţă electrică cu propriile mâini pentru ca nepotul său să poată merge la şcoală cu acest autoturism de "lux". Şi, bineînţeles, că nu putea fi orice maşină, ci una cu ştaif: un Lamborghini. 

Până acum, Old Guo îşi ducea nepotul la şcoală pe moped, dar exista riscul ca acesta să cadă, aşa că s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar construi o maşină cu care să-l transporte la cursuri. 

Aşa că bărbatul a căutat informaţii pe internet, şi-a luat notiţe, iar după jumătate de an a reuşit să finalizeze micuţul Lamborghini, care are toate accesoriile necesare, inclusiv un casetofon! 

Maşina electrică poate atinge o viteză de 60 de kilometri şi are 2 metri lungime şi un metru lăţime! Uşile sunt electrice şi se deschid pe verticală, iar maşina are logo-ul Lamborghini lipit pe bord, cumpărat de Old Guo de pe internet!

foto: chinasmack.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un chinez a construit un Lamborghini pentru nepotul său cu 600 de euro!