Antena Meniu Search
x

Foto Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari. Angajaţii au crezut că este o greşeală: ''Este o nebunie''

Angajaţii unui restaurant din New Hampshire au avut un şoc atunci când au descoperit un bacşiş fabulos, în ciuda faptului că respectiva comandă nu valorase prea mult.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 10:24

Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari
Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari - Facebook / Mike Zarella

Clientul a intrat în restaurant, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 iunie, și a stat la barul de afară, unde a comandat doi hotdogi chili şi nişte chipsuri de murături, o Cola, o bere și un shot de tequila. Nota a ajuns la 37,93 dolari, dar clientul - care doreşte să rămână anonim - l-a surprins pe barman lăsând un bacșiș masiv de 16.000 de dolari.

''Nu cheltuiți totul într-un singur loc'', a glumit clientul. Şocul barmanului a fost pe măsura bacşişului.  ''Când a privit în jos, a fost absolut șocat'', a declarat proprietarul restaurantului, Mike Zarella, pentru CNN. ''A spus: Oh, Doamne, nu, este o nebunie''.

Barmanii l-au sunat imediat pe Zarella pentru a-i da vestea despre bacşişul generos. "Am crezut că este o greșeală, ar fi putut fi un bacșiș de 160 de dolari și a adăugat zerouri suplimentare". Clientul a fost contactat pentru a fi întrebat dacă sigur voia să lase respectiva sumă. Aceasta a spus că nu este o greşeală şi să păstreze banii. 

Bacşişul a fost împărţit de către angajaţii aflaţi pe tură în acel moment

Pe acelaşi subiect

Cei opt barmani din schimbul din acea zi nu numai că au împărțit banii între ei, ci au fost generoşi şi cu cei patru membri ai personalului din bucătărie care lucrau. Zarella spune că o parte dintre barmani intenționează să își folosească partea de bacșiș pentru vacanțele de vară pe care de altfel nu și le permiteau. Proprietarul nu a păstrat vreun dolar, potrivit Daily Mail

Patronul restaurantului a împărtășit fapta bună pe Facebook. ''Nu contează cât de mare este bacşişul; îl împărţim cu toți cei care lucrează în acel schimb.'' De atunci, clientul a început să se întoarcă regulat la restaurant, oferindu-i lui Zarella șansa de a-l cunoaște puțin mai bine. "M-am dus și am stat cu el și i-am mulțumit și i-am spus: Ești sigur? Pentru că nu ne simțim confortabil cu această sumă de bani''. Patronul a fost imediat liniştit. 

Proprietarul restaurantului și-a exprimat recunoștința pentru acțiunile clientului care a vrut să rămână anonim. "În cele din urmă, aceasta este doar o poveste fericită și suntem recunoscători pentru generozitatea sa". Zarella a afirmat, de asemenea, că bacşişul este unul dintre cele mai mari din istoria afacerii sale. Pe perioada pandemiei, afacerea acestuia a suferit, fiind închisă timp de câteva luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari. Angajaţii au crezut că este o greşeală: ''Este o nebunie''