Antena Meniu Search
x

Foto Un client a lăsat câte 200 de dolari bacșiș pentru cei 7 angajați ai unui restaurant şi un mesaj. „Am fost toți șocați”

După un mic dejun copios la un restaurant din Colorado, SUA, un client generos le-a lăsat angajaților un bacșiș de 1.400 de dolari și un mesaj inedit.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 24.01.2021, 12:26

  • Nota de plată a fost de doar 20 de dolari
  • Clientul era la doar a doua vizită în restaurantul respectiv

Nailya Khametvalieva, patroana Notchtop Bakery & Cafe, spune că respectivul client, un anume David, a intrat în restaurant pentru un mic dejun cu ouă, bacon, cârnat, iar când a venit timpul să plătească nota de 20,04 dolari acesta a întrebat chelnerul câți oameni sunt la serviciu în ziua respectivă.

A lăsat în cele din urmă un bacșiș de 1.400 de dolari și instrucțiuni ca aceștia să fie împăriți între toți cei șapte angajați, câte 200 de dolari pentru fiecare. 

Mesaj inedit pentru angajații restaurantului

Clientul, care nu era pentru prima oară la acel restaurant, a scris pe nota de plată și mesajul „Covid e nașpa!”.

„Ospătarilor și bucătarilor le-au dat lacrimile de bucurie. Știi, nimeni nu se gândește vreodată la bucătari, iar aceștia au fost foarte surprinși și șocați. Toți am fost șocați. I-am mulțumit, dar am simțit că nu am făcut tot ce puteam”, a declarat Khametvalieva, pentru CNN.

Mesaj pe nota de plată, lăsat de un client într-un restaurant din Colorado

Facebook Notchtop Bakery & Cafe

David ar locui în zonă și era la doar a doua vizită în restaurant. Gloria Fuentes l-a servit de fiecare dată și a declarat pentru KMGH că nu i-a venit să creadă când a văzut nota. 

O altă chelneriță a declarat că este un ajutor financiar uriaș pentru familia ei. „Sunt 200 de dolari pentru mine, dar sunt 200 de dolari și pentru soțul meu și pentru fiicele mele, pentru lucrurile de care avem nevoie să răzbim”, a spus Jayme Johnson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un client a lăsat câte 200 de dolari bacșiș pentru cei 7 angajați ai unui restaurant şi un mesaj. „Am fost toți șocați”