Antena Meniu Search
x

Foto O femeie care livra o comandă a fost filmată când pleca cu mâncarea clientului, după o ceartă aprinsă legată de bacşiş

O femeie din SUA care lucra ca livrator de mâncare a devenit extrem de recalcitrantă, după ce clientul la care a dus comanda nu i-a dat un bacşiş suficient de mare, după părerea ei. În urma unei discuţii în contradictoriu, aceasta a decis să plece cu mâncarea omului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.01.2021, 08:58

În urma unei discuţii în contradictoriu, femeia a decis să plece cu mâncarea omului
Femeia care livra mâncare unui client a devenit recalcitrantă, deoarece nu a fost mulţumită de bacşişul oferit prin aplicaţie - DriverMan via YouTube
  • Ceartă aprinsă între o femeie care livra o comandă şi un client
  • Incidentul a avut loc în Long Island, SUA

Moment incredibil surprins de o cameră de supraveghere. O femeie care livra mâncare unui client a devenit recalcitrantă, deoarece nu a fost mulţumită de bacşişul oferit prin aplicaţie. Incidentul a avut loc în Long Island, în statul New York din SUA

Femeia a pornit o ceartă aprinsă cu cel care făcuse comanda, deoarece credea că bacşişul este prea mic în comparaţie cu distanţa pe care aceasta o parcursese de la restaurant şi până la adresa de livrare. 

Camera de filmat montată pe uşa din faţă a surprins întreaga scenă. Din imagini se poate observa cum ea îi cere omului din casă să iasă în prag, pentru a discuta o problemă. La început, bărbatul nu îşi dă seama despre ce este vorba, până la un moment dat când femeia îi explică că este nemulţumită de bacşişul oferit. Aceasta sugerează că a făcut 40 de minute de la restaurant şi până la respectiva adresă şi că ar fi mai justificat să primească şi mai mulţi bani. 

''Nu cred că îți dai seama de distanța de la care vin, pentru că atunci nu ai fi dat niciodată cât ai dat. Cred că poți veni și vorbi față în față. Am condus 40 de minute și a fost extrem de departe'', a spus ea. 

Clientul este auzit răspunzând: "Nu înțeleg."

Ea continuă: ''Îți dai seama cât de departe este restaurantul de la care ai comandat?''

''Asta înseamnă 15, 20 de minute cu mașina'', răspunde bărbatul.

Cei doi continuă să se contrazică până în momentul în care femeia îl anunţă că dacă nu modifică bacşişul se va întoarce la restaurant cu mâncarea lui, lucru pe care de altfel îl şi face în momentul în care se loveşte de refuzul bărbatului. 

Toleranţă zero

Clipul a stârnit o discuție online și unii internauţi au subliniat că timpul mediu de călătorie între cele două puncte nu depășește mai mult de 15 minute.

Un purtător de cuvânt al platformei de livrare a declarat: ''Luăm extrem de în serios siguranța comunității noastre, iar un astfel de comportament inadecvat nu este tolerat niciodată. Orice comportament care încalcă această politică de toleranță zero este motiv pentru dezactivare''. 

Femeia nu mai poate livra alte comenzi, fiind eliminată de pe platformă, potrivit dailystar.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie care livra o comandă a fost filmată când pleca cu mâncarea clientului, după o ceartă aprinsă legată de bacşiş