Antena Meniu Search
x

Video Un comediant a aflat pe scenă că Prinţul Philip a murit, în timp ce făcea glume despre el

Un comediant australian a rămas înmărmurit după ce a aflat că prințul Philip a murit, în timp ce făcea glume despre el pe scenă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.04.2021, 15:50

Lewis Spears
Un comediant a aflat pe scenă că Prinţul Philip a murit, în timp ce făcea glume despre el - Youtube/ Lewis Spears
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Stand-up-erul Lewis Spears, al cărui site web spune că este „infam pentru materialul său întunecat și periculos”, își prezenta spectacolul denumit „Înapoi în tranșee” la Melbourne International Comedy Festival vineri, 9 aprilie.

În timpul show-ului său, Spears a glumit despre titlurile recente de tabloide, legate de familia regală, menţionând: „Am văzut un titlu care spunea: A pierdut familia regală legătura cu oamenii de rând? Da, ce, a oferit-o? A fost pelerina, tronul sau a fost atunci când au inventat termenul de ‘comun’? "

Comediantul și-a îndreptat apoi atenția în mod specific asupra prințului Philip, provocând râsete incomode din partea publicului, în timp ce glumea spunând că regele este atât de bătrân încât „a inventat rasismul”.

Un membru din mulţime a strigat în acelaşi timp: „Tocmai a murit”, lăsându-l pe acesta fără cuvinte, pe scenă.

"Ce?" a întrebat el, apoi a luat telefonul unuia dintre cei aflaţi în public pentru a citi cu voce tare declarația oficială a reginei Elisabeta.

„Pot să spun...un pic întârziat”, înainte de a-și continua setul de glume despre ducele de Edinburgh, în ciuda veştii primite.

„Suntem siguri că a murit azi? Credeam că a murit acum 10 ani și l-au dus atașat de corzi la evenimente speciale, în faţa oamenilor.”

Videoclipul a fost încărcat pe propriul său canal de YouTube unde are peste 500.000 de abonați, potrivit Independent.

„Aici, oameni buni, avem ceea ce este, probabil, cel mai mare exemplu de sincronizare comică din istoria comediei” a declarat un fan al stand-up-erului, care a apreciat curajul de a-şi continua numărul în faţa publicului, în ciuda situaţiei complet neobişnuite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul a primit însă şi multe critici pentru că şi-a continuat spectacolul în ciuda veştilor primite, fără să acorde o doză de respect date fiind circumstanţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Un comediant a aflat pe scenă că Prinţul Philip a murit, în timp ce făcea glume despre el