Antena Meniu Search
x

Un copac s-a prăbuşit pe un rollercoaster din Spania. 14 persoane rănite, dintre care două grav

Paisprezece persoane au fost rănite, dintre care două grav, duminică, după ce un copac a căzut pe un rollercoaster la PortAventura din Tarragona, în estul Spaniei, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 17:21

Un copac s-a prăbuşit pe un rollercoaster din Spania. 14 persoane rănite, dintre care două grav
Un copac s-a prăbuşit pe un rollercoaster din Spania. 14 persoane rănite, dintre care două grav - Shutterstock

"În această duminică dimineaţă, din cauza vântului puternic, a avut loc un incident cauzat de un copac căzut în apropierea cursei Tomahawk", a precizat într-un comunicat parcul de distracţii, unul dintre preferatele turiştilor din Costa Dorada.

Unele ramuri au lovit vizitatorii care se aflau în carusel

Cursa Tomahawk este un "rollercoaster pentru copii cu urcări şi coborâri frenetice", potrivit site-ului PortAventura. "Unele ramuri au lovit vizitatorii care se aflau în carusel", precizează comunicatul parcului de distracţii.

Serviciile de urgenţă catalane au declarat că au acordat asistenţă în cazul a 14 persoane. Două în stare critică au fost transportate la două spitale separate. Trei persoane în stare mai puţin gravă au fost, de asemenea, duse la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un copac s-a prăbuşit pe un rollercoaster din Spania. 14 persoane rănite, dintre care două grav