Antena Meniu Search
x

Un crucifix GIGANT, dedicat Papei Ioan Paul al II-lea, a ucis un tânăr pelerin

Canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea este precedată de o tragedie! Cu doar două zile înainte de eveniment, cu crucifix gigant s-a prăbuşit în Italia, omorând o persoană

Crucifixul, construit din lemn şi înalt de 30 de metri, s-a rupt şi a căzut peste mulţimea adunată la o procesiune religioasă din satul Cevo, în nordul Italiei. În urma acestui incident, un tânăr de 21 de ani a fost ucis pe loc, iar o altă persoană a fost transportată la spital, cu leziuni minore. Victimele făceau parte din grupul Tinerii Catolici şi se aflau în pelerinaj, conform Antena3.

Crucifixul curbat este opera sculptorului Enrico Job şi a fost ridicat în memoria Papei Ioan Paul al II-lea, cel care a vizitat Brescia şi regiunea lombardă în 1998. Formă ciudată pentru un monument religios era menită să evoce urmările celui de-al Doilea Război Mondial.

Peste 800.000 de pelerini catolici, din toate colţurile lumii, sunt aşteptaţi să fie prezenţi duminica aceasta la Vatican, pentru a asista la procesiunea de canonizare a Papei Ioan Paul al II-lea şi a Papei Ioan al XXIII-lea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un crucifix GIGANT, dedicat Papei Ioan Paul al II-lea, a ucis un tânăr pelerin