Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un cunoscut actor de la Bollywood s-a stins din viaţă la 40 de ani. Siddharth Shukla a murit în urma unui infarct

Modelul și actorul indian, Siddharth Shukla, a murit în urma unui infarct la 40 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familie, prieteni, dar şi pentru fanii acestuia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.09.2021, 16:47

Indianul Siddharth Shukla a murit la vârsta de 40 de ani în urma unui atac de cord. Actorul era cunoscut pentru rolurile sale din Broken But, Beautiful 3, Balika Vadhu și Dil Se Dil Tak și era foarte popular pe rețelele de socializare.

„Primul raport indică faptul că a murit în urma unui infarct. Cu toate acestea, nu vom putea confirma cauza decesului până nu vom finaliza autopsia”, relatează Hindustan Times, citând un medic primar de la secţia de criminalistică a spitalului.

Mesaje de adio şi omagii aduse actorului indian

Un val de omagii din partea prietenilor și colegilor săi din industria televiziunii a fost lăsat pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce vestea tragic a apărut în mediul online. Mulți și-au exprimat tristețea și șocul că actorul a pierit la o vârstă atât de fragedă. Shukla a jucat în filme de la Bollywood și în numeroase emisiuni TV de succes.

Pe acelaşi subiect

„Suntem absolut șocați de vestea dispariţiei actorului Siddharth Shukla. O viață plecată la o vârstă atât de fragedă! Condoleanțe familiei și celor dragi. Mult prea devreme”, a scris Payal Ghosh pe Twitter, potrivit ilmattino.it.

"Extrem de șocant! Încă o dată viața este atât de fragilă! Actorul talentat Siddharth Shukla a murit la 40 de ani. Nu e o vârstă la care să părăseşti lumea! Chiar ne va fi dor de tine. Condoleanțe din inimă", a transmis Sonal Goel.

Siddharth era o persoană extrem de populară și activă pe rețelele de socializare, cu un milion de urmăritori pe Twitter și 3,7 milioane pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un cunoscut actor de la Bollywood s-a stins din viaţă la 40 de ani. Siddharth Shukla a murit în urma unui infarct