Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea"

Un cuplu de americani şi-a petrecut nunta într-un buncăr din Ierusalim, după ce Iranul a atacat Israelul cu 180 de rachete, seara trecută. Deşi afară răsunau exploziile şi sirenele, cei doi au făcut dansul mirilor sub privirile emoţionate ale invitaţiilor.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 16:42

Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea" Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea" - X

Război în Orientul Mijlociu. Nunta lui Kristirae și Shawn Gibson, doi americani din Colorado, s-a transformat într-un eveniment atipic după ce Iranul a atacat Israelul cu 180 de rachete, marţi seară.

Dansul mirilor într-un buncăr

Americanii au venit în Ierusalim pentru a-şi celebra nunta într-o capelă din oraş şi pentru a sărbători evenimentul la un hotel istoric administrat de Vatican, scrie La Reppublica.

Articolul continuă după reclamă

Atacul Iranului cu rachete i-a făcut pe cei doi tineri să-şi schimbe total planurile şi să-şi mute nunta în buncărul clădirii. Chiar dacă afară răsunau exploziile şi sirenele, nu au vrut să renunţe la momentul lor special şi au făcut dansul mirilor chiar acolo. 

Cuplul a fost filmat de unul dintre invitaţi, iar imaginile au strâns mii de reacţii pe reţelele de socializare. Printre comentarii, se remarcă un utilizator care spune: "Khamenei nu oprește iubirea".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri externe » Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea"