Antena Meniu Search
x

Un cuplu de români prinşi la furat ceasuri de lux în Osaka i-au lăsat mască pe poliţişti, când le-au spus de ce jefuiesc magazine japoneze

Un cuplu de români a fost arestat în Osaka, Japonia, a doua oară în doar trei luni, cei doi fiind acuzaţi de furt din magazine de bijuterii şi ceasuri de lux.

Un cuplu de români a fost arestat în Osaka, Japonia, a doua oară în doar trei luni, cei doi fiind acuzaţi de furt din magazine de bijuterii şi ceasuri de lux. Motivul pentru care cei dpoi soţi furau i-a lăsat mască pe poliţiştii niponi.

Constantin P., 29 de ani, şi soţia sa Nicoleta, 31 de ani, au fost arestaţi prima oară în august, fiind suspecţi de furtul mai multor bijuterii de lux şi ceasuri Rolex din Osaka, valoarea totală a pagubei fiind de aproape 100.000 de euro. Pe 24 octombrie cei doi au fost din nou prinşi la furat într-un magazin din Tokyo, de unde sustrăseseră bunuri în valoare de aproape 25.000 de euro.

Bărbatul a explicat poliţiştilor că îşi construieşte împreună cu soţia sa o casă în România şi a venit să fure în Japonia pentru a face rost de bani să termine locuinţa. Bunurile furate erau vândute la noi în ţară.

Cei doi aveau o metodă simplă de furat: în timp ce soţia cerea angajaţilor să vadă mai multe articole expuse, soţul sustrăgea alte ceasuri sau bijuterii, profitând de neatenţia celor din magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un cuplu de români prinşi la furat ceasuri de lux în Osaka i-au lăsat mască pe poliţişti, când le-au spus de ce jefuiesc magazine japoneze