Antena Meniu Search
x

Un politician rus din partidul Rusia Unită a fost găsit mort după ce a căzut pe geam de la etajul al treilea

Cadavrul lui Vladimir Egorov, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit miercuri în curtea casei, a relatat popularul canal de Telegram Baza, cu surse în serviciile de securitate. Potrivit anchetatorilor, a căzut de la fereastră, de la etajul al treilea al casei.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 15:14

Un deputat rus din partidului Rusia Unită a fost găsit mort în oraşul Tobolsk după ce a căzut pe geamul locuinţei sale

Vladimir Egorov, deputat în Duma orașului Tobolsk, din partea partidului de guvernământ Rusia Unită a fost găsit mort în curtea din fața casei sale, a anunțat joi presa locală. Acesta a intrat astfel pe lista tot mai lungă a rușilor care au murit în circumstanțe neclare în ultimele luni, scrie BBC.

Pe corpul lui Egorov nu au existat "semne externe de moarte criminală", au declarat anchetatorii pentru ziarul Kommersant. Comitetul "nu a putut confirma informațiile despre circumstanțele morții deputatului", a precizat acesta, deoarece "încă se efectuează o autopsie".

Între timp, agenţia de stat rusă TASS a relatat joi că Egorov "a fost găsit mort în Tobolsk", citând, de asemenea, autoritățile locale. Iar canalul neoficial Telegram Baza, care are legături cu serviciile de securitate ruse, a declarat că trupul lui Egorov "a fost descoperit miercuri în curtea casei sale".

Foștii săi colegi din Duma locală l-au lăudat pe Egorov, care avea poziția de vicepreședinte în adunarea parlamentară, pentru că a oferit "un sprijin cuprinzător participanților la operațiunea militară specială și familiilor militarilor" care luptă în Ucraina și pentru că a luat "o parte activă în viața socială și politică a orașului".

Publicația rusă 72.ru a scris, citând un martor ocular, că Egorov a căzut de la o fereastră de la etajul al treilea. Un alt martor a spus că avea "probleme cardiace". 

Egorov a devenit unul dintre cei mai bogați deputați din Tobolsk, veniturile sale ridicându-se la 9,1 milioane de ruble (aproximativ 100.500 de dolari), potrivit canalului RBC. Deținea șase terenuri, două clădiri rezidențiale, două apartamente, o maşină Toyota, un camion KIA, un vehicul UAZ. precum și o barcă cu motor. Egorov a lasat în urmă o soție și doi copii, potrivit documentelor oficiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un politician rus din partidul Rusia Unită a fost găsit mort după ce a căzut pe geam de la etajul al treilea