Antena Meniu Search
x

Ce riscă un deputat rus după ce a ascultat discursul lui Putin cu tăiţei atârnând de urechi. Semnificaţia gestului lui

Un deputat rus din Samara va fi judecat, după ce a postat pe Telegram o fotografie în care apare ascultând discursul preşedintelui rus Vladimir Putin din Adunarea Federală cu ceea ce păreau a fi tăiţei atârnând de urechi. Mihail Abdalkin este acuzat de "discreditarea forţelor armate ruse".

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 12:01

Vezi și

Înainte de proces, s-au luat deja măsuri împotriva lui Mihail Abdalkin. Deputatul a fost deja cenzurat public de către Duma regională.

Colegii săi parlamentari i-au adresat în unanimitate o mustrare publică şi au decis să depună plângere împotriva lui la organele de drept, în timp ce Vladimir Koşelev, deputat în Duma de Stat din partea Partidului Liberal Democrat (naţionalist), a cerut ca Abdalkin să fie verificat dacă nu intră cumva şi sub incidenţa articolului din Codul penal care se referă la "insultarea unui reprezentant al guvernului".

Abdalkin a confirmat pe pagina sa VKontakte că va avea loc o audiere în instanţă la data de 7 martie. El spune că "va lupta şi îşi va dovedi nevinovăţia".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce semnifică gestul făcut de deputatul rus

Gestul făcut de politicianul rus face referire la proverbul rusesc potrivit căruia, atunci când cineva își agață tăiței pe urechi, acea persoană a fost înşelată sau păcălită, scrie Reuters

De la invadarea Ucrainei, pe 24 februarie 2022, Rusia şi-a intensificat măsurile de reprimare în ceea ce-i priveşte pe disidenţii politici, impunând amenzi şi chiar pedepse cu închisoarea pentru cei care discreditează armata rusă. 

Discursul lui Vladimir Putin, din 21 februarie 2023, care a durat aproape două ore, nu a inclus anunţuri politice majore, în afară de suspendarea participării Rusiei la acordul pentru controlul armelor nucleare pe care îl încheiase cu SUA, NEW START.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ce riscă un deputat rus după ce a ascultat discursul lui Putin cu tăiţei atârnând de urechi. Semnificaţia gestului lui