Antena Meniu Search
x

Video Un deputat turc, lovit în cap într-o încăierare cu un membru din partidul lui Erdogan. A ajuns la terapie intensivă, în stare critică

Un deputat turc din opoziţie, Hüseyin Örs, a fost spitalizat de urgenţă la terapie intensivă în Ankara, marţi, după ce a fost lovit în cap în timpul unei încăierări în Parlament, potrivit unei membre din partidul său, Aylin Cesur, relatează AFP, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 18:45

Vezi și

”Am constatat că starea sa s-a deteriorat după ce a fost lovit în cap”, a declarat Aylin Cesur, o deputată din Partidul Iyi (”Partidul Bun”), din care face parte şi politicianul spitalizat.

Hüseyin Örs, în vârstă de 58 de ani, se află la terapie intensivă, iar starea sa este considerată ”critică”, precizează Cesur.

Imaginile difuzate de presa turcă îl surprind pe deputatul din Trabzon fiind lovit de un ales din Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP) al lui Recep Tayyip Erdogan. AKP nu a comentat imediat incidentul.

Încăierarea a izbucnit în timpul unei dezbateri despre bugetul Turciei pentru anul 2023. Certurile şi bătăile sunt frecvente în timpul dezbaterilor tensionate din Parlamentul turc.

”Deputatul nostru a fost victima unui atac (...). Este o zi a ruşinii pentru Parlamentul turc şi pentru cei care au comis această agresiune”, a denunţat o purtătoare de cuvânt a Partidului Iyi, Kursat Zorlu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Un deputat turc, lovit în cap într-o încăierare cu un membru din partidul lui Erdogan. A ajuns la terapie intensivă, în stare critică