Antena Meniu Search
x

Un fotbalist turc și-a ucis băiețelul de cinci ani și riscă închisoare pe viață: "Pur și simplu nu-l iubeam"

Un fotbalist turc și-a ucis băiețelul de cinci ani și riscă închisoare pe viață: "Pur și simplu nu-l iubeam", a spus el, după ce s-a predat poliției. Copilul era internat în spital, cu suspiciune de coronavirus.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.05.2020, 09:48

Crimă în Turcia
Cehver Toktas l-a ucis pe fiul lui Taksim - Facebook
  • Cevher Toktaș și-a dus fiul la spital, cu suspiciune de coronavirus.
  • Acolo l-a sufocat și a povestit totul când s-a predat poliției.

Fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor, Cevher Toktaş, a mărturisit că şi-a sufocat până la moarte băieţelul de 5 ani, deoarece pur şi simplu nu-l iubea. El îl dusese pe copil la spital cu simptome de coronavirus.

La 23 aprilie, micuţul Kasim a fost dus la spital de tatăl său cu febră mare şi probleme de respiraţie, cei doi fiind internaţi de teama contractării coronavirusului. La două ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viaţă.

Însă, după câteva zile, Cevher Toktaş s-a predat la poliţie şi a dezvăluit ce s-a întâmplat în spital.

"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic.", a mărturisit Toktaş.

Toktaş nu a recurs la acest gest deoarece se temea de coronavirus, ci pentru că pur şi simplu nu-şi iubea copilul. "Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică.", le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Cevher Toktaş riscă închisoarea pe viaţă, iar trupul micuţului Kasim va fi exhumat pentru autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un fotbalist turc și-a ucis băiețelul de cinci ani și riscă închisoare pe viață: "Pur și simplu nu-l iubeam"