Un francez şi-a ucis patru membri ai familiei: credea că ascund un tezaur din aur: a dezmembrat cadavrele şi a ars o parte din bucăţi

De Redactia Observator.
Publicat: 08.07.2021, 19:12.
Actualizat: 08.07.2021, 19:22

Un francez şi-a ucis patru membri ai familiei, convins fiind că aceştia ascund de el o comoară. Judecătorii l-au condamnat la 30 de ani de închisoare.

Un francez şi-a ucis patru membri ai familiei: credea că ascund un tezaur din aur: a dezmembrat cadavrele şi a ars o parte din bucăţi

Profimedia

Hubert Caouissin, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut în faţa instanţei că şi-a ucis cele patru rude. Potrivit Euronews, acesta l-a ucis pe cumnatul lui, pe soţia acestuia şi pe copii cuplului, un băiat în vârstă de 21 de ani şi o fată de 18 ani. Caouissin era convins că familia ascunde de el un tezaur de aur de pe vremea naziştilor.

Anchetatorii l-au supus mai multor teste pe bărbat, însă nu i-au găsit vreo afecţiune psihică. Ba chiar l-au catologat dpret un "om obişnuit", care era însă obsedat de ideea că familia lui ascunde o comoară uriaşă. Potrivit anchetatorilor, prima victimă a fost cumnatul său pe care l-a omorât în bătaie. Copiii au fost ultimii şi au fost ucişi în somn. Caouissin a recunoscut senin crimele în faţa instanţei, dar s-a scuzat şi a spus că totul a fost doar "un accident". El a adăugat că nu a premeditat nimic.

Caouissin a dezmembrat cadavrele, iar o parte din bucăţi au fost arse, altele îngropate. Poliţia a descoperit 379 de bucăţi din cadavre.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.