Antena Meniu Search
x

Un hoț de mașini din Florida a primit 25 de ani de închisoare, după ce a omorât un câine polițist

Un bărbat din Florida care a ucis un câine polițist a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Omul fusese urmărit de polițiști, după ce a jefuit două femei la o benzinărie și a pus-o pe una dintre ele să conducă, în timp ce o amenința cu arma.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.10.2020, 17:24

Câinele l-a urmărit pe infractor prin pădure
Un hoț de mașini din Florida a omorât câinele poliției - Duval County Circuit Court/JSO via New York Post
  • Un hoț de mașini a primit 25 de ani de închisoare, după ce a omorât câinele poliției
  • Câinele Fang a fost împușcat în pădure, în timp ce urmărea suspectul

Jhamel Malik Paskel, în vârstă de 19 ani, a fost condamnat miercuri la o lungă perioadă de închisoare, urmată de 10 ani de probațiune, pentru uciderea unui câine al poliției, în septembrie 2018, potrivit nypost.com

După ce a jefuit și amenințat două femei, echipajele au pornit într-o cursă contracronometru pentru a prinde hoțul. Paskel a gonit pe șosea cu viteză foarte mare, până când mașina lui a fost dezactivată, folosind sistemul de oprire al motorului de la distanță.

Bărbatul a fugit într-o zonă împădurită, unde a continuat să fie urmărit de câinele polițist, pe numele său Fang, în vârstă de doar trei ani. Animalul a fost împușcat mortal. Infractorul a fost ulterior prins și arestat.

Pe lângă uciderea câinelui, Paskel a pledat vinovat pentru acuzațiile de jaf armat, răpire, deținerea unei arme de foc de către un delincvent minor și fugă de poliție. El a fost judecat ca adult, potrivit procurorilor. 

Ofițerul Matt Hererra care îl coordona pe Fang spune că animalul i-a salvat viața.

"Fang mi-a oferit ocazia de a merge acasă la familia mea și la copiii mei în acea noapte".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un hoț de mașini din Florida a primit 25 de ani de închisoare, după ce a omorât un câine polițist