Antena Meniu Search
x

Video Un hoţ din Anglia a reuşit să lovească de şase ori maşina pe care încerca să o fure

Hoţul de la volanul unui camion de tractare a lovit șase mașini parcate, în timp ce încerca să scape cu un autoturism furat. Întreaga scenă a fost surprinsă de martorii care au şi sunat de îndată la poliţie.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.11.2020, 10:45

Maşina de tractare şi autoturismul au fost abandonate pe marginea drumului
Momentul în care un hoţ din Anglia loveşte de şase ori maşina furată - ViraloQ via YouTube
  • Un hoţ din Anglia a lovit de şase ori maşina pe care tocmai încerca să o fure
  • Maşina de tractare şi autoturismul au fost găsite pe marginea drumului
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Mare le-a fost mirarea mai multor persoane din Anglia, când au devenit fără voia lor martorii unui furt mai puţin reuşit. Hoţul neîndemânatic a încercat să fure o maşină, însă planul nu a funcţionat conform aşteptărilor. 

Demarând în grabă, autoturismul furat care era prins de o maşină de tractare a lăsat în urma lui alte şase autoturisme avariate. Din imaginile surprinse, se poate observa cum maşina albă se unduieşte pe şosea, lovind în calea sa nu mai puţin de alte şase autoturisme parcate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia care l-a urmărit pe hoţ pentru a-l putea filma este văzută de către localnici drept un adevărat erou, potrivit dailymail.co.uk.

''Este de mirare că oamenii nu au fost uciși'', au declarat oamenii îngroziţi.

Poliţia a fost chemată, după ce mai multe persoane au raportat jaful. La scurt timp, oamenii legii au găsit atât autoturismul, cât şi maşina de tractare abandonate pe marginea unei şosele. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Până în acest moment, nu au fost făcute arestări. Poliţiştii au făcut apel la cei care ar putea avea mai multe detalii despre incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un hoţ din Anglia a reuşit să lovească de şase ori maşina pe care încerca să o fure