Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un hoţ din SUA a murit după ce a rămas blocat în hornul unei case

O tentativă de furt a sfârşit tragic în Statele Unite. Un bărbat a murit după ce a rămas blocat în hornul unei case şi a stat acolo 11 ore.

de Redactia Observator

la 30.11.2015 , 16:38

 O tentativă de furt a sfârşit tragic în Statele Unite. Un bărbat a murit după ce a rămas blocat în hornul unei case şi a stat acolo 11 ore. Pompierii au fost chemaţi de proprietarul locuinţei care, neştiind că cineva se află în horn, a aprins focul.

Când au ajuns salvatorii, bărbatul încă mai respira. Striga după ajutor aşa că au spart hornul ca să îl poată scoate. Stăpânul casei a aprins focul în şemineu fără să ştie că cineva este blocat în hornul casei.

Timpul petrecut în hornul prin care ieşea fum i-a fost fatal bărbatului. La 10 minute după ce a fost scos, în drum spre spital, organismul i-a cedat.

Vezi și

Poliţiştii cred că suspectul, un tânăr de 20 de ani, a rămas blocat în timpul nopţii. Ar fi vrut să jefuiască locuinţa dar calea de acces aleasă nu a fost tocmai inspirată. Hornul fusese închis de proprietari.

Dacă te crezi Moş Crăciun şi vrei să intri pe horn, atunci cred că poţi să mizezi pe faptul că vei fi în siguranţă. În realitate însă, majoritatea şemineeleor nu sunt sigure. Cele mai multe au un fel de planşă metalică la bază de care nu vei reuşi să treci.

Anchetatorii încearcă să afle acum ce i-a cauzat moartea bărbatului, dar şi cine este acesta. Nu avea niciun act de identitate la el aşa că vor face apel la localnici ca să îl identifice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un hoţ din SUA a murit după ce a rămas blocat în hornul unei case