Antena Meniu Search
x

Un hoţ s-a întors cu maşina pe care o furase ca să o certe pe proprietară, după ce aceasta îşi lăsase copilul pe bancheta din spate

Un hoţ de maşini a fost nevoit să se întoarcă cu vehiculul furat, după ce a realizat că pe bancheta din spate se afla un copil. Nervos, omul a revenit cu maşina la locul de unde o luase, fiind pornit să o certe pe mama, pentru că l-a lăsat pe cel mic singur, cu motorul pornit şi cu uşile descuiate. Incidentul a avut loc în SUA.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.01.2021, 16:14

Incidentul a avut loc în SUA
Hoţul de maşini a fost nevoit să se întoarcă cu vehiculul furat, după ce a realizat că pe bancheta din spate se afla un copil - Profimedia Images
  • Un hoţ de maşini din SUA a avut parte de un incident la care nu se aştepta
  • Bărbatul a descoperit un copil pe bancheta din spate

Un hoț de mașini a avut parte de o surpriză. Bărbatul furase un SUV din parcarea unui magazin alimentar, din statul Oregon, SUA, ca mai apoi să descopere că un copil mic se afla chiar pe bancheta din spate.

Supărat de cele întâmplate, omul a fost determinat să se întoarcă la locul faptei, pentru a o certa pe mama băiatului, pentru că l-a lăsat pe copil nesupravegheat în vehicul.

Incidentul bizar a avut loc sâmbătă. Potrivit poliției locale, femeia își lăsase fiul în vârstă de patru ani pe bancheta din spate a maşinii, cu motorul pornit. Aceasta se dăduse jos din maşină pentru a cumpăra lapte şi carne.

Mama a fost alertată de ceea ce s-a întâmplat de către un angajat al magazinului și a fugit afară pentru a-l urmări pe hoț cum se îndepărta cu vehiculul, dar şi cu fiul ei încă înăuntru. Câteva clipe mai târziu, SUV-ul a făcut o întoarcere bruscă și a revenit în parcarea magazinului.

Hoţ furios că mama şi-a lăsat nesupravegheat copilul în maşină

Hoţul a început să ţină un discurs despre cât de iresponsabil este gestul femeii de a lăsa un copil mic nesupravegheat în maşină, cu motorul pornit. Mai mult, omul chiar a ameninţat-o pe mamă că va chema poliţia, pentru că nu are suficientă grijă de cel mic. 

După ce a ţipat minute bune la mamă, bărbatul i-a spus acesteia să scoată copilul din autoturism, iar mai apoi s-a urcat iar în maşină şi a demarat cu viteză, potrivit dailymail.co.uk.

Departamentul de Poliție a venit în apărarea mamei, spunând că SUV-ul era parcat la doar 15 metri distanță de magazin şi că nu ar fi fost vreodată în afara atenţiei femeii. Însă, oamenii legii susţin că a fost o greşeală să lase maşina descuiată şi motorul pornit. 

''Ca mame ne ocupăm de foarte multe și credem că ne îndepărtăm doar o secundă, Acesta este doar un exemplu perfect de a lăsa garda jos și cât de teribil s-ar fi putut termina totul'', a spus femeia. 

Maşina furată a fost găsită apoi abandonată, la doar câteva ore după incident. Polițiștii încă îl caută pe hoț, care este descris ca un bărbat în vârstă de 20-30 de ani, cu părul închis la culoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un hoţ s-a întors cu maşina pe care o furase ca să o certe pe proprietară, după ce aceasta îşi lăsase copilul pe bancheta din spate