Antena Meniu Search
x

Un infirmier român a primit interdicţie de a mai lucra vreodată în Marea Britanie. Ce a făcut i-a îngrozit pe pacienţii săi

Un infirmier român a primit interdicţie de a mai lucra vreodată în Marea Britanie. Bărbatul i-a îngrozit pe pacienţii săi şi a fost imediat concediat.

Un infirmier român a primit interdicţie de a mai lucra vreodată în Marea Britanie. Bărbatul i-a îngrozit pe pacienţii săi şi a fost imediat concediat. Interdicţia de angajare nu se referă doar la sistemul medical, ci la orice altă îndeletnicire pe care ar dori să o aibă, legal, în Marea Britanie.

Traian Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, lucra pentru Crosfield House Care Home, în Powys, Ţara Galilor, el îngrijindu-se de diverşi pacienţi la domiciliul acestora. Unuia dintre ei i-a introdus în anus un stilou şi un pai de băut din pahar, pentru a-l scăpa de constipaţie. 

Deşi pacientul urla disperat, infirmierul i-a spus să stea liniştit, pentru că totul e în regulă. Până la urmă pe numele lui Traian Dumitrescu s-a depus o plângere şi a fost concediat. Vineri a fost judecat de un complet special care i-a interzis să mai lucreze vreodată în Marea Britanie.

Asta după ce, în 2014, primise un avertisment şi o pedeapsă de un an supraveghere profesională. Atunci fusese de asemenea acuzat că folosise diverse obiecte pentru a trata constipaţia unui pacient care suferea de demenţă şi era tratat la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un infirmier român a primit interdicţie de a mai lucra vreodată în Marea Britanie. Ce a făcut i-a îngrozit pe pacienţii săi