Antena Meniu Search
x

Video Un interlop fugar din Italia a fost capturat după 11 ani. Se plimba liniştit cu mopedul pe Insula Corfu când a fost săltat

Un bărbat fugar şi condamnat în lipsă pentru legături dubioase cu mafia a fost capturat de poliţişti, după ce a postat o fotografie prin care îşi încuraja echipa de fotbal preferat, Napoli. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 10:01

Vezi și

Fugarul, un bărbat de cetăţenie italiană în vârstă de 60 de ani şi considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi ai Italiei, a fost prins în timp ce se plimba liniştit cu mopedul pe insula Corfu din Grecia, după 11 ani în care fugise de autorităţi.

Bărbatul fusese condamnat în lipsă la o pedeapsă de 14 ani şi 4 luni pentru evaziune fiscală, asociere criminală dar şi frauda. Se pare că mafiotul italian a realizat mai multe fotografii la începutul anului, după ce Napoli a câștigat primul campionat italian în ultimii 30 de ani.

Aşa au dedus autorităţile unde se află şi au avut un punct de plecare pentru găsirea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un interlop fugar din Italia a fost capturat după 11 ani. Se plimba liniştit cu mopedul pe Insula Corfu când a fost săltat