Antena Meniu Search
x

Un italian fără adăpost a câştigat 37.000 de euro la loterie. De ce nu a putut intra imediat în posesia banilor

Un om al străzii a dat lovitura în Italia. Gianluigi a câştigat luna trecută 37.000 de euro la loterie şi a reuşit abia acum să intre în posesia sumei câştigate după ce procedurile birocratice au fost modificate special pentru el, transmite luni ANSA citând media italiene. Bărbatul nu a putut încasa banii iniţial deoarece avea documentele expirate. 

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 16:53

Un italian fără adăpost a câştigat 37.000 de euro la loterie. De ce nu a putut intra imediat în posesia banilor
Un italian fără adăpost a câştigat 37.000 de euro la loterie. De ce nu a putut intra imediat în posesia banilor - Corriere Adriatico/Shutterstock

Gianluigi a fost împiedicat iniţial să primească banii câştigaţi deoarece nu avea card de sănătate, iar codul său fiscal era expirat. Însă după o lună de tatonări birocratice, autorităţile au anunţat vineri că bărbatul poate să primească banii.

Povestea cu final fericit a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Italia

Gianluigi este originar din Puglia, iar cei care îl cunosc, în oraşul său adoptiv, Senigallia, o staţiune luxoasă din Marche, l-au poreclit "Cassano", după Antonio Cassano, fostul atacant de la AS Roma şi din naţionala Italiei.

Povestea cu final fericit a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Italia, notează ANSA, citat de Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un italian fără adăpost a câştigat 37.000 de euro la loterie. De ce nu a putut intra imediat în posesia banilor