Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un lift de marfă s-a prăbușit din senin într-un magazin de bricolaj, strivind doi muncitori polonezi. Unul dintre bărbați a murit pe loc

Un accident terifiant a avut loc miercuri, într-un magazin de bricolaj din Polonia, acolo unde liftul de marfă s-a prăbușit din senin, zdrobind două persoane, dintre care una a murit pe loc. Victimele sunt doi muncitori cu vârste de 51 și 55 de ani, scrie Fakt.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 12:05

Tragedia s-a produs miercuri, după ora 15.00, într-un magazin de bricolaj din Sierpc.

În puțul liftului, cei doi bărbați făceau lucrări de reparații când, brusc, liftul de marfă a căzut la nivelul -1, strivindu-i pe muncitori. Pompierii trimiși la fața locului au stabilit că a existat o defecțiune a liftului de marfă, probabil în timpul lucrărilor de reparații și renovare.

Sub platforma de transport greu se aflau doi bărbați, dintre care unul era conștient, în timp ce colegul său zăcea inconștient, a declarat unul dintre salvatori, Waldemar Goczynski. Militarii au folosit perne pneumatice pentru ridicarea platformei liftului.

Bărbatul de 51 de ani a murit pe loc

Prima victimă extrasă a fost un bărbat de 55 de ani, conștient, care a fost predat în grija medicilor. Palierul liftului a fost apoi asigurat, iar al doilea bărbat, care era inconștient, a fost și el scos de pompieri. Din păcate, bărbatul de 51 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul. Circumstanțele producerii tragediei sunt în prezent cercetate de polițiști, sub supravegherea Parchetului Sierpc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un lift de marfă s-a prăbușit din senin într-un magazin de bricolaj, strivind doi muncitori polonezi. Unul dintre bărbați a murit pe loc