Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un medicament contrafăcut i-a adus sfârşitul lui Prince. Artistul a fost ucis de un analgezic de 50 de ori mai puternic decât morfina

Un medicament contrafăcut i-a adus sfârşitul lui Prince. Artistul a murit după ce a luat, fără să ştie, un analgezic de 50 de ori mai puternic decât morfina.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 22:36

Un medicament contrafăcut i-a adus sfârşitul lui Prince. Artistul a murit după ce a luat, fără să ştie, un analgezic de 50 de ori mai puternic decât morfina. Nu se ştie, pentru moment, cine i-a procurat pastilele artistului. Procurorii au închis ancheta fără ca cineva să fie pus sub acuzare.

Ultimele imagini cu Prince îl arătau palid şi extrem de slab. Artistul a fost surprins intrând într-un centru medical, însoţit de garda lui de corp şi de doctorul personal. 24 de ore mai târziu, câţiva cunoscuţi l-au găsit fără suflare în propria locuinţă.

Mark Metz, procuror: "Pe 21 Aprilie 2016, Prince a murit în urma unei supradoze de fentanyl. Fentanylul este un opioid care este de 30 până la 50 de ori mai puternic decât heroina şi de 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina. Prince credea că ia Vicodin dar, de fapt, lua Fentanyl."

Vezi și

Primele suspiciuni au condus chiar în direcţia medicului care l-a consultat. Specialistul i-a scris o reţetă artistului pe un nume fals.

Iar un video apărut ulterior îl surprinde pe bodyguardul lui Prince în timp ce o cumpără. Ancheta a demonstrat, însă, că medicamentele erau menite să îl ajute să îşi depăşească dependenţa. Şi nu corespund cu cele care l-au ucis.

Doi ani a durat ancheta morţii lui Prince. La închiderea dosarului, poliţia a dat publicităţii mai multe documente, videouri şi fotografii clasificate până acum.

Prince avea acasă zeci de flacoane etichetate drept vitamine care conţineau, însă, medicamente interzise. Artistul a murit pe 21 aprilie 2016 la 57 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Un medicament contrafăcut i-a adus sfârşitul lui Prince. Artistul a fost ucis de un analgezic de 50 de ori mai puternic decât morfina