Antena Meniu Search
x

Caz înspăimântător! Un milionar ţinea ostatice 10 femei într-o vilă de lux

Caz şocant în Spania! Un milionar ţinea ostatice 10 femei într-o vilă de lux din exclusivista staţiune Costa del Sol

Vezi și

 Caz şocant în Spania! Un milionar ţinea ostatice 10 femei într-o vilă de lux din exclusivista staţiune Costa del Sol

Din exterior, pare o reşedinţă obişnuită pentru exclusivista destinaţie de vacanţă din Spania. Această vilă ascundea însă abuzuri cumplite. Un britanic de origine iraniană ţinea prizoniere aici 10 femei. Îşi făcuse, practic, propriul harem. Fetele nu puteau părăsi casa. Erau la dispoziţia capriciilor şi abuzurilor milionarului de 56 de ani. Bărbatul le bătea, le viola şi, uneori, le droga, spun anchetatorii spanioli.

Fetele proveneau din Rusia, Mongolia, Kazahstan şi Germania. Aveau în comun faptul că erau modele şi că studiau la un important institut de design vestimentar din Londra. De acolo le racola bărbatul. Le promitea câte în lună şi în stele. Le spunea inclusiv că e prieten cu Barack Obama şi Vladimir Putin. Le convingea să vină cu el în vacanţă în Spania, iar acolo deveneau prizonierele lui.

Tinerele au făcut şapte copii cu britanicul. Cel mai mic are nouă luni, iar cel mai mare, şapte ani. În urmă cu câteva zile, una dintre femei a reuşit să evadeze. S-a dus la Poliţie şi a depus plângere. Acum, tinerele au fost eliberate, iar britanicul e în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Caz înspăimântător! Un milionar ţinea ostatice 10 femei într-o vilă de lux