Antena Meniu Search
x

Un miracol de Crăciun. Totul a început cu un mesaj greșit pe Facebook

Vezi și

În prag de Crăciun, o americancă a aflat pe propria piele că minunile există. Femeia, care era la un pas să fie aruncată în stradă, împreună cu cei 3 copii, a primit un ajutor incredibil din partea unor străini. Totul s-a întâmplat după ce a trimis un mesaj greşit.

Pentru Amy Rickel, miracolul a început cu un mesaj greşit pe facebook. Femeia voia să-i scrie unui prieten, pe care îl ruga să se roage pentru ea, pentru că o aşteaptă nişte Sărbători foarte triste. Numai că mesajul a nimerit la un bărbat cu un nume foarte asemănător. 

Mama a trei copii, femeia s-a mutat recent în alt stat pentru a fi mai aproape de tatăl celor mici, şi totodată fostul soţ. Nu a reuşit să îşi găsească serviciu, iar rezervele financiare din care plătea camera de hotel s-au epuizat.

Practic risca să fie aruncată în stradă şi, cum un rău nu vine niciodată singur, nici maşina, în care s-ar fi putut adăposti de frig, nu mai funcţiona. Străinul căruia i-a trimis mesajul nu a fost nepăsător. A organizat o strângere de fonduri pentru femeia aflată în impas. Iar succesul a fost răsunător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un miracol de Crăciun. Totul a început cu un mesaj greșit pe Facebook