Antena Meniu Search
x

Sfârşit crunt în Argeş! Motociclist mort, după ce s-a izbit de un parapet. Ce a încercat să evite în ultima clipă (VIDEO)

Un motociclist în vârstă de 72 de ani a vrut să evite o vacă şi şi-a găsit sfâşitul după un impact violent cu un parapet! Şi-a găsit sfâşitul după un impact violent cu un parapet! Este cazul unui motociclist în vârstă de 72 de ani care a vrut să evite o vacă, însă o mişcare bruscă l-a făcut să scăpe motorul de sub control.

Vezi și

Şi-a găsit sfâşitul după un impact violent cu un parapet! Este cazul unui motociclist în vârstă de 72 de ani care a vrut să evite o vacă, însă o mişcare bruscă l-a făcut să scăpe motorul de sub control.

Bărbatul a murit pe loc, ieri după-amiază, după ce s-a izbit cu putere de un parapet din beton, pe marginea Drumului Naţional 73, în Argeş.

Când medicii au ajuns la locul accidentului, motociclistul era deja în stop cardio-respirator şi nu au mai putut face altceva decât să contate decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sfârşit crunt în Argeş! Motociclist mort, după ce s-a izbit de un parapet. Ce a încercat să evite în ultima clipă (VIDEO)